Gloss Factory Felg og Dekkrens kit Vask felg og dekkside grundig

Gloss Factory Felg og Dekkrens kit

Vask felg og dekkside grundig

Varenr: 169855_bun
279,-
-+
54 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Felg og Dekkrens kit er et komplett sett for å rengjøre hele hjulet, inkludert stiv, robust børste for dekkside og en myk, skånsom børste for felgene.

 

Gloss Factory Felg og Dekkrens er en høy alkalisk og effektiv felg og dekkrensrens.

 

Gloss Factory har laget en felg og dekkrens som ikke bare er utrolig effektiv på felgene men også rengjør dekksidene i dybden. Denne felg og dekkrensen fjerner selv den vanskeligste gulningen på felgene samtidig som den er utrolig skånsom grunnet den ikke inneholder syre.

 

Produktet er også laget for å rengjøre dekksidene ekstremt effektivt. Spray rikelig på dekksidene og bruk en børste til å hjelpe. Du vil umiddelbart se at du fjerner den brune hinnen på dekket. Gjør dette frem til skummet du skaper ikke blir brunt og du har rene dekksider.

 

På grunn av at Gloss Factory Felg og Dekkrens ikke inneholder syre kan du bruke denne ofte når du rengjør felgene uten å være redd for å skade noe. Effektivt, skånsomt og økonomisk som konsentrat.

 

 

Gloss Factory Felg og Dekkrens er klar til bruk, men kan med fordel blandes helt opp til 1:10, avhengig av grad av skitt. Som oftest vil du faktisk oppdage at den har best effekt når du blander 1:5 - 1:10, noe som også gjør den svært prisgunstig.

 

Er felger og/eller dekkside svært skitne bruker du den 1:1 eller i de mest ekstreme tilfellene ren, rett fra flasken.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180626