Gloss Factory siO2 vask og beskytt kit Med dette holder du bilen blank og fin

Gloss Factory siO2 vask og beskytt kit

Med dette holder du bilen blank og fin

Varenr: 168400_bun
559,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Bruker du disse ved vask av bil, vil du alltid ha godt beskyttet lakk, som gjør bilen enkel å vaske. Bedre vaske kombo til denne prisen skal du lete lenge etter, perfekt for deg som har beskyttelse på bilen og vil ta vare på den. 

 

Gloss Factory Foam Wash Pear Edition

 

En dedikert skumsjampo skaper et tykt teppe med skum, som henger på overflaten og bløtlegger skitten. Vaskemidlene i skummet mykgjør og bryter skitten forsiktig ned, slik at høytrykken og vannmengden fra høytrykkspyleren berøringsfritt fjerner det meste av skitt fra bilen

 

Dette betyr at når den brukes som et dedikert forvasketrinn, vil de tyngre og potensielt skadelig skitt allerede ha blitt fjernet, så det er mye mindre sjanse for å ripe overflaten under den vanlige vaskeprosessen. 

Gloss Factory Caravan- & Bilshampo 

Gloss Factory Caravan- & Bilshampo med SiO2 Glansforsterker er en mild såpe og gir både glansfremmende effekt og vannavstøtende overflate på lakken. Dette gjør at såpen ikke vil slite på vokslaget, men heller legge igjen litt ekstra beskyttelse. Gloss Factory Caravan- & Bilshampo med SiO2 Glansforsterker egner seg derfor veldig godt til vedlikeholdsvask av så vel bil, som caravan/bobil og campingvogn.

 

 

Gloss Factory Caravan- & Bilshampo med SiO2 glansforsteker har egenskaper somn vil gi en blankere caravan/bil som er bedre beskyttet etter vask. Fjerner trafikkfilm, veistøv og annet smuss.

 

Dosering: 50ml pr 10 liter. (dvs. 5 korker pr. 10 liter) Husk å riste godt før bruk.


NB! Pga SiO2 innholdet, er det viktig å vaske i kombinasjon med en god vaskehanske, og at man følger bruksanvisningen for blandingsforhold. Når man gjør det, gir denne såpen en bra vedlikeholdsvask til f.eks. coatinger eller andre syntetiske forseglinger, men den kan også gi en visse avrenningseffekt på biler som mangel beskyttelse.

 

Gloss Factory Skumforsegling

Gloss Factory Skumforsegling er en syntetisk lakkforsegling, som påføres med skumkanon etter vask. Gloss Factory skumforsegling vil forsterke en allerede eksisterende coating eller lakkforsegling. Men den vil også gi en ubeskyttet overflate god beskyttelse og vannavisende egenskaper.

 

 

Ikke bare vil Gloss Factory Skumforsegling gjøre bilen din beskyttet, den vil også bli enklere å holde ren og kan kanskje viktigst av alt, den gjør bilen skikkelig blank.  Du vil få en bil som ser nyvokset ut etter bruk av Gloss Factory Skumforsegling.

 

Gloss Factory Skumforsegling er genialt laget, da den legges på bilen rett etter vanlig vask. Påfør med skumkanon over hele bilen og la den virke i 3-5 minutter, spyl så godt av hele bilen. Gloss Factory Skumforsegling gir en god og langvarig beskyttelse på glass, felger, lakk, plastikk og alle andre utvendige overflater. Vi anbefaler at du spyler godt og lenge etter påføring, for å være sikker på at alle rester er skylt bort. Vi anbefaler alltid å tørke kjøretøyet etter vask.

 

Hvis du bruker Gloss Factory Skumforsegling 1 gang i måneden, vil du alltid ha godt beskyttet og blank bil, super enkelt og raskt!

 

Blandingsforhold

Vi anbefaler 1-2 dl med Gloss Factory Skumforsegling i en skumkanonflaske på 1L. Fyll opp med vann først, så topp med skumforseglingen, dette for å unngå skumdannelse i flasken. Blandingsforholdet kan variere litt etter hvilken skumkanon/høytrykkspyler man bruker

  

Slik bruker du Gloss Factory Skumforsegling:

 

  • Ta en god berøringsvask
  • Mens bilen er våt etter avspyling ved vask, skum på Gloss Factory Skumforsegling
  • La produktet virke 3-5 minutter
  • Spyl godt av og tørk kjøretøyet med et godt mikrofiberhåndkle.
HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
178756