Chemical Guys Hydro interior Ceramic Quickdetailer for interiør, 473ml Chemical Guys Hydro interior Ceramic Quickdetailer for interiør, 473ml Chemical Guys Hydro interior Ceramic Quickdetailer for interiør, 473ml

Chemical Guys Hydro interior Ceramic

Quickdetailer for interiør, 473ml

Varenr: SPI22716842850106576
375,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Chemical Guys Hydro Interior Ceramic Quick Detailer er den perfekte sammensetningen av quickdetailer og en keramisk coating som gir deg en beskyttelse som virkelig varer. Med Hydrointerior fra Chemical Guys vil interiøret til en hver tid skinne, og overflatene i interiøret blir fantastisk enkelt å rengjøre i etterkant.

 

 

Chemical Guys Hydrointerior Ceramic Quick Detailer er beskyttende mot jord, smuss, oljer og ikke minst UV-stråler. Den unike sammensetningen av SiO2 leverer noe av det siste innen moderne kjemi, dermed kan denne måle seg som en av de beste innen interiør vask og beskyttelse.

 

Ved å benytte deg av Hydrointerior fra Cheimcal Guys oppnår du overlegne resultater og en fabrikkmatt finish med ekstra langvarig beskyttelse. Hydrointerior Ceramic Quick Detailer er også selvrensende, noe som hjelper til å holde støv fra å feste seg ved å etterlate en antistatisk hinne.

 

Slik gjør du det:

  • Spray godt med Hydrointerior i en god mikrofiberklut for interiør. Forsiktig stryk kluten over de områder du skal vaske, slik at du fjerner smuss og støv. Tørk/buff derretter av med en ren side av kluten slik at du får bort overflødig produkt. Unngå å bruk denne på navigasjonskjermer og berøringsskjermer.
HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
142792