Chemical Guys Happy Ending Blue Mikrofiberklut 3 pakk

Chemical Guys Happy Ending Blue

Mikrofiberklut 3 pakk

Varenr: MIC35003811339023567
158,-Kampanjepris
Veil.229,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Chemical Guys Happy Ending er fantastisk gode mikrofiberkluter spesielt beregnet for "the final step". Happy Ending gir deg den perfekte avslutning på detailingen!

 

Chemical Guys Happy Ending er en serie mikrofiberkluter laget av blandingen 70/30 polyester/polyamid. Disse klutene sikrer en ripefri og myk avtørking av vokser, forseglinger og quickdetailere. Happy Ending er laget spesielt med tanke på sensitiv og myk lakk, og har derfor et lavt forhold av polyester. (I motsetning til rimeligere mikrofiberprodukter med blandingen 80/20). Polyester er ømfintlig for varme og har derfor en tendens til å bli hard etter mange runder i tørketrommel.

 

Happy Ending er ekstra fluffy og positivt ladet for å kunne dra med seg selv det minste lille støvkorn, og med laser-skjærte kanter er du sikret en ekstra skånsom tørking. De er faktisk så absorberende at du kan bruke de som litt små tørkehåndklær. Ikke la billige mikrofiberkluter i lav kvalitet ødelegge den perfekte avslutningen på den perfekte jobben. Velg kvalitet som holder i årevis! Happy Ending kommer i 5 lekre farger slik at du enkelt kan skille bruksområdene fra hverandre, eller bare helt enkelt velg den fargen du liker best!

 

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
127714