Chemical Guys Vintervask Kit Effektivt rent. Skånsom mot voks/coating

Chemical Guys Vintervask Kit

Effektivt rent. Skånsom mot voks/coating

Varenr: 169894_bun
499,-Kampanjepris
Veil.649,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Komplett vaskepakke som gir deg "nybil-følelsen" gjennom hele vinteren. Dersom du har skumkanon, kan såpen også brukes i den, eller bare rett i bøtta om du vil. God kvalitet som gir ren bil som bevarer glansen.

 

Chemical Guys Vintervask Kit inneholder

 

Chemical Guys Citrus Wash & Gloss, 473 ml.

Chemical Guys Citrus Wash & Gloss løser med sin naturlige, sitrusbaserte formulering enkelt opp selv de tøffeste forurensninger.

 

Med tilsatte glansforsterkere, både forsterker og intensiverer den samtidig dybde og glød i alle typer lakk. For å minimere risikoen for vaskeriper og swirls, er den i tillegg tilsatt superglatte smøremidler.

 

Citrus Wash & Gloss er en av de mest skummende bilshampoer som eksisterer og kan med fordel brukes i både bøtte og skumkanon.

Chemical Guys Chenille Scratch-Free Mitt.

Slitesterk, kraftig og stor vaskehanske av den aller beste mikrofiber. Chemical Guys Chenille vaskehanske er en av de største vaskehansken vi har.

Chemical Guys Ultra Clear Bucket

Heavy Duty Detailing Bucket er bygd i matvarekvalitet. Materialet er kjent for sin styrke og høy motstand mot kjemikalier. Bærehåndtaket er lagd av skikkelig stål som hverken vil bøye seg eller knekke under tung last i bøtta. Heavy Duty Detailing Buckets er 2,3mm tykk - 30% tykkere enn mange av konkurrentenes standardbøtter.

Gloss Factory Tørkehåndkle

Gloss Factory Tørkehåndkle er som et håndkle til bilen din! Det måler hele 85cm x 60cm, og har en enestående 80/20 blanding av polyester og polyamid. Mikrofiberens vekt er på hele 350 g/m², noe som gjør det til et tett, tykt håndkle!

 

Gloss Factory Tørkehåndkle tykke, tettvevde mikrofiber gir et lukseriøst tørkehåndkle tross den rimelige prisen. Gloss Factory Tørkehåndkle er perfekt for å tørke bil. Ikke bare fordi det har en enorm oppsugingsevne, men fordi det har en side med ekstra dype løkker i vevestrukturen, som gjør at eventuelt smuss som ligger på bilen ikke blir dratt utover.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180686