Chemical Guys Black Shiney Car Kit Gi ekte "show-shine" til sort bil!

Chemical Guys Black Shiney Car Kit

Gi ekte "show-shine" til sort bil!

Varenr: 160776_bun
741,-Kampanjepris
Veil.998,-
-+
26 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Har du en sort bil du vil få den ultimate speilglansen i, eller har du en utstillingsbil/samlerbil du ikke vil slipe i lakken hver gang du polerer? Her ser du hvordan du henter frem dyp, skarp glans i din sorte bil! Chemical Guys Black Shiney Car Kit gir deg den speilblanke finishen du ser på utstillingsbiler - uten å slipe lakken.

 

 

Chemical Guys Black Shiney Car Kit inneholder

 

Chemical Guys Black Light

Flott og særdeles holdbar lakkrens/glaze fra Chemical Guys laget spesielt for sort og mørk lakk. Blacklight Radiant Finish fra Chemical Guys er en lakkrens/glaze utformet og utviklet spesielt for bilelskere med ønske om den jevneste, skarpeste og våteste refleksjon mulig.

 

Blacklight gir ikke bare dette, men også en langvarig beskyttelse og et glimrende grunnlag før påføring av voks. Holdbarhet, enkel bruk og antistatiske egenskaper er andre stikkord for dette produktet. Black Light Radiant Finish har en helsyntetisk nano-formulering med en massiv emulsjon av gloss enhancers.

Chemical Guys 3X Hardcore Wax

Chemical Guys 3X Hardcore er en meget potent hardvoks med høyt carnaubainnhold og lav pris! 3X Hardcore er ofte voksen førstegangskjøpere velger når de ønsker å starte med mer seriøs bilpleie, eller når du ønsker en rimelig voks som du kan bruke så ofte du ønsker.

 

Selv om 3X er en billig voks får du usedvanlig mye for pengene. Ikke bare i mengde (240 ml mot normalt 200 eller 150 ml), det meget høye carnaubainnholdet vil også vise at dette er en voks som kan hamle opp med langt dyrere konkurrerende merker. 3X inneholder 47% brasiliansk carnauba, og er tilsatt LTL Polymerer for å gi en veldig reflekterende overflate.

 

Med denne får du altså varmen og gløden til en carnauba voks, men også blankheten til en forsegling. Bilen må være skikkelig ren før påføring, vi anbefaler å gå over med en lakkrens for maskin eller hånd før påføring av voksen. Chemical Guys Glossworkz Glaze er et fint produkt å gå over lakken med før voksen.

.

HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
139967