Chemical Guys Complete Interior Kit Rens og forny dashboard, dørpanel, mm.

Chemical Guys Complete Interior Kit

Rens og forny dashboard, dørpanel, mm.

Varenr: 160627_bun
615,-Kampanjepris
Veil.759,-
-+
89 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Dashboard, dørpanel, girspak, instrumentpanel... Alt må rengjøres med jevne mellomrom, og helst tilsettes ny næring som både fornyer, ivaretar og beskytter. For å gjøre dette, trenger du egentlig bare 2 produkter. Det tredje produktet i denne pakken er kun for å sette "prikken over i-en". Her er alt du trenger til en god vask inne i bilen.

Chemical Guys Complete Interior Kit inneholder

Chemical Guys All Clean+

Chemical Guys AllClean+ er en miljøvennlig og høyt konsentrert APC (All Purpose Cleaner). Med AllClean+ kan du rense og vaske alt fra tepper, dekk, plastdetaljer og motorrom. Følg bruksanvisningen og fjern skitt og forurensninger uten å forandre eller ødelegge originalutseende på alt av plast, metall, lakk, tekstiler eller gummi.

 

På grunn av den høye konsentrasjonen vil denne sitrusbaserte rensen være meget økonomisk i bruk, ikke rart at den har blitt en favoritt for både profesjonelle bilpleiere og hobby-detailere! Mange har også en lliten flaske ferdig utblandet på både kjøkken og bad takket være AllCleans fantastiske egenskaper.

 

Avhengig av hva du skal rense/vaske; bland AllClean+ til ønsket konsentrasjon.

1:10 for utvendig bruk, 1:20 for innvendig rens.

Chemical Guys V.R.P. Dressing

Den vannbaserte formelen tørker fint inn og etterlater overflatene glatte og tørre samtidig som de avanserte UV-blokkerne beskytter mot falming og sprekker. VRP kan brukes på alle typer vinyl, plast og gummi. Bruk den til dekk, lister og støtfangere samtidig som du bruker den til innvendige plast og vinyl detaljer.

 

Siden den er vannbasert er den usedvanlig enkel å spre utover og den trekker fin inn i delene som behandles uten å etterlate en fet hinne. Har du fått stygge flekker på plastdetaljene etter avfetting er det ganske så sikkert at VRP kan rette opp skaden. VRP Protectant er som hud-lotion for bilens plast- og gummidetaljer. Gjenopprett, beskytt og vedlikehold delene med VRP protectant og få tilbake "nybil" følelsen!

Chemical Guys Leather Scent

Chemical Guys Leather Scent er en Premium luktfrisker og antibakteriell spray som ikke bare gjenoppliver den gode, ekte lukten av lær, men som også fjerner sjenerende og uønsket lukt.Den dype, maskuline lærlukten gir deg umiddelbart assosiasjoner til da skinninteriøret var nytt og drar i tillegg helhetsinntrykket av bilens ve og vel opp flere hakk!

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
139656