128313

Startpakke maskinpolering C

Min første poleringsmaskin

Varenr: 156051
2 649,-
-+
61 stk på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Startpakke Maskinpolering er en nøye sammensatt pakke for deg som har lyst til å starte med maskinpolering, men ikke har lite eller ingen erfaring fra før. Dette er en effektiv, men 100% trygg poleringspakke som enkelt tar deg hele veien fra matt, oksidert, ripete eller falmet lakk og helt til blank, beskyttet lakk. Denne pakken vil raskt ta deg til gleden av å polere bil, hvor du stolt kan vise frem resultatet av en blank bil allerede første gang du prøver.

 

 

Startpakke maskinpolering er satt sammen av maskin, polish og puter vi har lang erfaring med og går 100% god for. Ikke la deg lure av den lave prisen. Dette er en maskin av god kvalitet, satt sammen med puter og polish som er blant det beste vi finner på markedet i dag. Med dette settet kan du være trygg på at du vil få bilen blank, beskyttet og klar for nye eventyr.

 

Dette er i Startpakke Maskinpolering

 

CarWise DA Poleringsmaskin 8mm

CarWise DA Poleringsmaskin er en scilerende poleringsmaskin som simulerer håndbevegelsen din ved at poleringsskiven roterer rundt og fra side til side.  Det er dette som ofte også omtales som DA Poleringsmaskin eller Dual Action (dobbeltvirkende). Utstyrt med variabel hastighet (3000 - 6300 omdr./min). Leveres med poleringspute og praktisk bag for oppbevaring.

 

CarWise DA Poleringsmaskin 8mm har et utkast på 8 mm, som navnet tilsier. Dette gjør at dette er en perfekt maskin for deg som aldri har polert en bil i hele ditt liv, men har lyst til å komme i gang. Maskinen er lett å jobbe med og er det nærmeste man kommer "idiotsikker", samtidig som det er en maskin som kan ta deg det lille steget videre. Dette er en maskin du vil finne gleden ved å polere og oppleve mestringsfølelse ved første forsøk.

 

Dette er maskinen for deg som er nybegynner og har lyst til å komme i gang. Eller for deg som har forsøkt med roterende poleringsmaskin eller kjøpt en billig poleringsmaskin som ikke har nok utkast (oscillering) og dermed ikke opplevd mestring. Maskinen gir meget gode resultater helt risikofritt. Det skal mye til for å ødelegge lakken med denne maskinen og man får egentlig ikke til noe annet enn blankt resultat. Med noen enkle grunnregler vil du dessuten oppleve stor mestringsfølelse med denne maskinen.

Menzerna Heavy cut 400 GREEN LINE

Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green Line VOC Free er en meget effektiv og allsidig polish da den passer alle typer lakk. Den er lett og tørke av, og kan brukes på store flater, samt at den gir lavere risiko for feil. Den er likevel så grov at man skal bruke den med omhu ved bruk med roterende maskin. Kan brukes både med roterende og eksenter-maskin (DA), samt for hånd.

 

Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green line er konstruert for korreksjon av klarlakk og eliminerer slipemerker ned til 1200 struktur. Den fjerner merker etter slitasje meget effetivt på brukte kjøretøy, samtidig som den etterlater høy glans. Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green Line brukes fortrinnsvis med en hard skumpute eller med lammeullspute. Polishen har slipegrad 9 og glansgrad 7 (på en skala fra 1 – 10, hvor 10 er maks).

Menzerna Medium Cut Polish 2500

Få to-trinns resultater med Menzerna 2500! Menzerna Medium Cut Polish 2500 er en polish som er laget for å produsere en fantastisk glans, på mye kortere tid enn en to trinns polish, som du kanskje er vant til. Med Nano teknologi og med en spesielt konstruert cutting evne, klarer denne å levere både lakk-korrigering og en eksepsjonell glans i en operasjon!

 

Menzerna PF 2500 er konstruert for å polere bort lette lakkfeil og forsterke lakkens glans i en operasjon. Den vil fjerne moderat til middels swirls, vannflekker, og lette riper. Deretter kommer bonusen, 2500 polrer lakken til en imponerende høy glans, noe de fleste poleringsmidler med denne cut'en trenger et steg 2 for å klare. som du forventer fra 2-stegs polish. Menzerna PF 2500 er en silikonfri polish som støver lite. Akkurat som alle Menzerna polisher, bør Power Finish PF2500 påføres med en poleringsmaskin for best resultat.

Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating

Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating er designet av entusiaster og laget for den mest kresne detailer. Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating gir helt vill vannperling og kjemisk beskyttelse i opptil et år. Enklere har det aldri vært å legge en keramisk coating.

 

Den keramiske spraycoatingen er så enkelt å bruke at det kan gjøres med en håndbevegelse. Dette produktet leverer utrolig glans og beskyttelse som vil vare opptil ett helt år! Best resultat får du alltid om du gjør grunnarbeidet grundig ved å også polere bilen før du legger denne, men om du vil ta "snarveien" og legge den rett på etter vask, vil du likevel få bede dybde og glans i lakken - i tillegg til den imponerende vannperlingen i lang, lang tid!

 

 

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Poleringsmaskiner
Gruppe 1 Poleringsmidler
Gruppe 1 Polering og voksing
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 1 Lakkforsegling
Gruppe 3 Carwise
Gruppe 3 Menzerna
Gruppe 3 Gloss Factory
Gruppe 3 Turtle Wax
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Produsent Carwise
Type Dual Action
Type Dual Action (Eksentrisk)
Type Annet poleringstilbehør
Type Puter Dual Action
Type Kluter
Type Hurtigvoks & spraysealer


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinRask levering. Polering av bobilen gikk fint. Fornøyd.
BN13.06.2021Upassende?
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinVar veldig fornøyd med denne pakken i starten. Maskinen og poleringsmidlene er bra men putene er jeg veldig skuffet over. Har polert med dei på 3-4 biler og nå er 2 gule og 1 blå ødelagt. Går i oppløsning rundt kanten. Selv om putene er billige så burde de vart lengre.
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinMeget god poleringsmaskin. Jeg kjøpte den til å bruke på båten og poleringen gikk som en lek. Pakken er god sammensatt og du får det du trenger til en god pris.
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinHva skall jeg si, aldri har jeg opplevd polering enklere og med supert resultat. Kan absolutt anbefale dette, til en bra pris. Tommel opp
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinBra oppsett og en bra pakke for oss nybegynnere. Til mitt beskjedne bruk er den helt Ideel :-).
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinVed første øyekast virker jo dette bra. Nå er det bare å sette i gang for en uøvd person som meg, så får vi se hva vi klarer. :)
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinHei Er veldig fornøyd me produktene e har fått hos dere har testa maskinen alt dette funka bra så e er veldig fornøyd me hele pakka e fikk.Har brujkt mye maskin før men det var mest i Båtbransjen der e jobba
vegard18.10.2020Upassende?
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinMeget fornøyd etter en hau med timer i garasjen😅👍
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinGodt fornøgd så langt, berre tida strekk til. Enkel og god maskin.
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinMeget godt fornøyd med maskin og kjemi. Rask levering var også et stort pluss. Resultatet ble meget bra, og gode videoer gir god opplæring.
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinFår ikke det resultatet jeg vill ha med maskin.
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinSuperfornøyd med denne maskinen og produktene i pakken. Har tidligere bare brukt en svær maskin fra 90-tallet, og dette var virkelig noe helt annet, og det eneste jeg angrer er at jeg ikke har kjøpt den før. Lønner seg å se på videoen først hvis man er nybegynner slik som meg, og følge rådene for påføring og polering. Tusen takk for at dere har gjort dette til en lek ??
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinKjøpte denne pakken for å kunne starte med maskinpolering. Maskinen funker kjempefint og er svært fornøyd med denne. Ceramic coatingen er ikke å anbefale. Holdbarheten etter min erfaring er denne 2-4 uker, noe jeg synes er veldig dårlig. Bilen ble grundig rengjort med clay mm. men fremdeles er holdbarheten elendig. Gir en fin glans og vannet renner av, men bare i en kort periode. Alt i alt en god maskin, men polering-, og forseglingsmiddelet fra turtle er bare tull.
Audun05.08.2020Upassende?
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinVeldig fornøyd! Maskinen føles solid og holdbar ut, og poleringsresultatet ble veldig bra (takket være de gode instruksjonsfilmene). Maskinen bråker en del, slik at jeg følte for å bruke hørselvern.
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinMaskin fungerer veldig bra, pads var heller av dårlig kvalitet.
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinFungerte perfekt! Turtle wax ser ut til å være hva dere lovet
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinMeget fornøyd og produkte fungerte som det skulle. Eneste minus var at den ene blå disken blei ødelagt etter bruk. Den tålte ikke å bli brukt på 1/4 av bilen
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinFikk en kjempe blank og fin lakk, maskina virker bra ??
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinMaskina er lett å bruke, fikk ett flott resultat av polering. Anbefales til førstegangs maskinpolerere??
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinMed denne pakka fikk jeg blankeste bilen på fjellet :-) Med YouTube filmer fra GT så er denne pakka for en nybegynner helt perfekt .
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinFungerte helt topp til en nybegynner på maskin. Meget gode prosdukter.
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinKjempe fornøyd med kjøpet. Veldig enkel å bruke med kjempe resultat. Anbefales til personer som ikke har brukt maskin før????
Startpakke maskinpolering CMin første poleringsmaskinEr ein fantastisk start pakke. Har hit til polert ein 20 år gammel Toyota Picnic og ein 2017 Toyota Prius, og oppnådd ekstrem glans på desse bilene. Eg meiner at dette er ein bra pakke til prisen som eg betalte 1999,- og meiner at orginalprisen på 2499,- er litt mykje til din første maskin. Selve maskinen har god vekt og veldig solid. Frakt: Motok pakken etter 4 dager!!
128313