Startpakke maskinpolering C Min første poleringsmaskin

Startpakke maskinpolering C

Min første poleringsmaskin

Varenr: 156051
1 499,-Kampanjepris
Veil.2 389,-
-+
93 stk på lager
Delbetaling fra 170,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Startpakke Maskinpolering er en nøye sammensatt pakke for deg som har lyst til å starte med maskinpolering, men ikke har lite eller ingen erfaring fra før. Dette er en effektiv, men 100% trygg poleringspakke som enkelt tar deg hele veien fra matt, oksidert, ripete eller falmet lakk og helt til blank, beskyttet lakk. Denne pakken vil raskt ta deg til gleden av å polere bil, hvor du stolt kan vise frem resultatet av en blank bil allerede første gang du prøver.

 

 

Startpakke maskinpolering er satt sammen av maskin, polish og puter vi har lang erfaring med og går 100% god for. Ikke la deg lure av den lave prisen. Dette er en maskin av god kvalitet, satt sammen med puter og polish som er blant det beste vi finner på markedet i dag. Med dette settet kan du være trygg på at du vil få bilen blank, beskyttet og klar for nye eventyr.

 

 

Dette er i Startpakke Maskinpolering

  • CarWise DA Poleringsmaskin 8mm
  • Turisimo Potente Hard Cut Polish, 250 ml.
  • Menzerna Power Protect Ultra, 250ml
  • Gloss Factory Medium pute med indikator
  • Gloss Factory poleringspute myk
  • Carwise myk poleringspute
  • 3 stk. Mikrofiberkluter fra Gloss Factory
  • Gloss Factory Pad Brush

 

CarWise DA Poleringsmaskin 8mm

CarWise DA Poleringsmaskin er en scilerende poleringsmaskin som simulerer håndbevegelsen din ved at poleringsskiven roterer rundt og fra side til side.  Det er dette som ofte også omtales som DA Poleringsmaskin eller Dual Action (dobbeltvirkende). Utstyrt med variabel hastighet (3000 - 6300 omdr./min). Leveres med poleringspute og praktisk bag for oppbevaring.

 

CarWise DA Poleringsmaskin 8mm har et utkast på 8 mm, som navnet tilsier. Dette gjør at dette er en perfekt maskin for deg som aldri har polert en bil i hele ditt liv, men har lyst til å komme i gang. Maskinen er lett å jobbe med og er det nærmeste man kommer "idiotsikker", samtidig som det er en maskin som kan ta deg det lille steget videre. Dette er en maskin du vil finne gleden ved å polere og oppleve mestringsfølelse ved første forsøk.

 

Dette er maskinen for deg som er nybegynner og har lyst til å komme i gang. Eller for deg som har forsøkt med roterende poleringsmaskin eller kjøpt en billig poleringsmaskin som ikke har nok utkast (oscillering) og dermed ikke opplevd mestring. Maskinen gir meget gode resultater helt risikofritt. Det skal mye til for å ødelegge lakken med denne maskinen og man får egentlig ikke til noe annet enn blankt resultat. Med noen enkle grunnregler vil du dessuten oppleve stor mestringsfølelse med denne maskinen.

Turisimo Potente Hard Cut Polish

Grovt Poleringsmiddel, 250ml

Turisimo Potente Polish er et grovpoleringsmiddel som fjerner dype riper, oksidering og mye slitasje i lakkerte overflater hvor du raskt vil få opp glansen og fjerne riper. Turisimo Potente Polish fjerner lakkskader og riper ned til P1500 (1500 grit). Avhengig av typen poleringspute som brukes, kan fjerningshastigheten justeres.

 

Turisimo Potente Polish er bygd opp av slipegranulater som er stabile over tid, og brytes noe mekanisk - ikke av varme. Dette betyr at du utnytter polishen like effektivt både med en DA maskin og roterende maskin. Slipegranulatene brytes ikke ned av varme. Dette gjør at du effektiv fjerner riper, oksideringer og matthet i lakk, og kan avslutte med relativt god glans.

Menzerna Power Protect Ultra

Poleringsmiddel Medium Cut m/voks, 250 ml.

Grovpolering for å fjerne swirls, vaskeriper og andre mindre riper. Finpolér til en speilblank overflate og legg en voks med langvarig beskyttelse. ALT I EN OPERASJON! Tyskland er kjent for sin ingeniørkunst. Menzerna leverer Tysk ingeniørkunst i flytende form. Menzerna Power Protect Ultra er en polish som tar deg gjennom hele tre steg i ett! Dette er en polish som har tatt professionelle og detailere «på sengen», ved å levere samme resultat i ett trinn, som man tidligere har måttet gjøre i 3 omganger.

 

Du trenger slett ikke være profesjonell for å bruke et Menzerna produkt. Produktet er enkelt å jobbe med, etterlater ingen kjøregater eller swirls og støver så og si ikke. Menzerna Power Protect Ultra sparer deg for tid, fordi det fjerner lette lakkskader som swirls, vaskeriper, og vannmerker, polerer til en ekstremt høy glans, og legger voks som gir en god beskyttelse – alt i ett trinn! Menzerna Power Protect Ultra kan du bruke med en DA maskin, roterende maskin eller legge for hånd. Du får absolutt best resultat og glans, ved å bruke en DA maskin med en myk eller medium myk skumpute.

 

 

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
128313