CarPro Coating for dekk Sorte dekksider i 6 mnd+, enkelt!

CarPro Coating for dekk

Sorte dekksider i 6 mnd+, enkelt!

Varenr: 169829_bun
1 499,-
-+
42 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

CarPro Coating for dekk gir deg sorte, rene dekksider i minst 6 mnd. utrolig enkelt! Her har du det du trenger for både rengjøring av dekk og felg, og påføring av coating.

Carpro Blackout

CarPro Black Out er en langt mer holdbar coating enn tradisjonelle dekk, gummi og plastfornyere. At den er vannbasert gjør den veldig skånsom mot dekk uten klissete bivirkninger som man får av silikonbaserte produkter. Denne unike formelen hemmer forringelse av gummi og beskytter mot UV-stråler. BlackOut gjenoppretter også dybden og finishen av ulakkerte plastdetaljer som har mistet farge over tid.

 

Gloss Factory Felg og Dekkrens

Gloss Factory har laget en felg og dekkrens som ikke bare er utrolig effektiv på felgene men også rengjør dekksidene i dybden. Denne felg og dekkrensen fjerner selv den vanskeligste gulningen på felgene samtidig som den er utrolig skånsom grunnet den ikke inneholder syre. Opplever du brune dekksider er dette den perfekte rensen for dine dekk! 

 

Slik bruker du CarPro Coating for dekk kit:

  1. Vask dekksidene og felgene nøye med Gloss Factory Felg og Dekkrens.
  2. Bruk medfølgende Gloss Factory Detailing Brushes for å enkelt løfte skitten ut av dekksidene og felgene. 
  3. Etter dekkene og felgene har tørket har tiden kommet for å påføre CarPro BlackOut. (Anbefalt påføringstemperatur:15-30 ° C) 
  4. Start med å riste CarPro BlackOut flasken godt. Hell en linje BlackOut på medfølgende dekkapplikatorsvampen.
  5. Jobb produktet inn på dekksidene
  6. La coatingen tørke i : 1 time ved 25 ° C eller 2 timer ved 15 ° C. Du kan bruke en varmluftpistol for å korte ned herdetiden. Herdetiden øker ved påføring av lavetemperaturer.
  7. Gjenta trinnene ovenfor for å påføre et ekstra lag. Berøringstørketid: 4 timer Full tørketid: 12 timer. Unngå såper og kjemikalier de første 3 dagene.

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180601