Autoglym Polar Blaster Skumkanon Skumkanon  for høyttrykkspyler Autoglym Polar Blaster Skumkanon Skumkanon  for høyttrykkspyler Autoglym Polar Blaster Skumkanon Skumkanon  for høyttrykkspyler

Autoglym Polar Blaster Skumkanon

Skumkanon for høyttrykkspyler

Varenr: 97985016366007633
998,-Kampanjepris
Veil.1 299,-
-+
18 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

En robust og solid skumkanon med justerbar dyse. Bred og stødig flaske med stor åpning for enkel blanding av polarprodukt og vann. Gir optimal utnyttesle av alle Polarproduktene, men er selvsagt også perfekt for andre skumsåper. Autoglym Polar Blaster Skumkanon er ferdig satt opp med Kärcher kobling.

 

Autoglym Polar Blaster lager tykt skum som henger godt og optimaliserer tettheten som er nødvendig for å effektivt rengjøre dypt med skum. Skummet får evnen til å henge så lenge som mulig på vertikale flater, slik at det får løst opp alt gjenstridig skitt. Den justerbare sprøyten lar deg enkelt følge bilens konturer, og sikrer at hele bilen dekkes, samt passende virketid på gjørme, trafikkfilm og andre forurensinger.

 

Autoglym Polar Blaster gir dessuten perfekt konsistens for å påføre den hyperhydrofobe Autoglym Polar Seal på få sekunder. det har aldri vært enklere å påføre en rask, beskyttende forsegling.

 

Det vi liker best med Autoglym Polar Blaster er at her har vi en skumkanon som er enkel å fylle, uten ønødig søl. Åpningen er stor og skumkanonen står støtt. 

Fordeler ved Autoglym Polar Blaster Skumkanon

  • Kommer ferdig montert med Kärcher K kobling.
  • Stødig flaske på 1 liter med stor åpning.
  • Variabelt sprøytemønster - velg vannrett eller vertikal påføring av skum
  • Enklet å komme til og bruke justeringen for ønsket skumtykkelse i topp

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
132077