Work Stuff Basic Startkit Børster En fin startsamling av kvalitetsbørster

Work Stuff Basic Startkit Børster

En fin startsamling av kvalitetsbørster

Varenr: 171450_bun
359,-
-+
25 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Work Stuff Basic Startkit Børster et enkelt børstesett som hjelper deg med å ta vare på bilens interiør eller eksteriør. Dette er børster av absolutt beste kvalitet, utviklet spesielt for detailere og entusiaster som er ute etter den beste redskapen. Dette settet fra Work Stuff inneholder alt du trenger for å rengjøre nesten alle overflater, og inkluderer:

Work Stuff Clean Hands Tire Applicator

Work Stuff Clean Hands Tire Applicator er en applikator med plasthåndtak for påføring av dekkfornyer på dekk. Dette er en av de smarteste applikatorene for å påføre dekkfornyer vi noen gang har testet. Den ergonomiske formen ligger perfekt i hånden. Hylsen hindrer svampen i å tørke ut og gjør oppbevaring av produktet enklere. Og utformingen av selve håndtaket gjør at du ikke søler på hendene, samtidig som du har full kontroll av påføringen.

Work Stuff Handy Leather Brush

Work Stuff Handy Leather Brush er en profesjonell skinnbørste for rengjøring av alle skinnoverflater. Enten det dreier seg om ekte skinn, vegan skinn, kunstig skinn eller skai. Børsten er behagelig å bruke takket være de spesielle rillene i rammen. En riktig valgt blanding av bust er effektiv og samtidig skånsom for skinn. Laget av naturlig bøketre.

Work Stuff Detailing Brush, Albino oransje 16mm og 24 mm

Work Stuff Detailing Brush Albino Orange er laget for å skånsomt fjerne forurensing . En Detailing Brush vil hjelpe deg å rengjøre i dybden og hjelpe kjemien gjøre jobben sin bedre. Har du ikke brukt kvalitets detailing brush vet du egentlig ikke hvor rent det kan bli.

 

Detailing Brush Albino Orange fra Work Stuff er laget av et syntetisk materiale og beregnet for områder hvor du ønsker å fjerne forurensing skånsomt. Børsten har syntetiske myke fibre som egner seg godt til å rengjøre rundt lister, grill og annet i kombinasjon med et forvaskskum på eksteriør. Børsten egner seg også til å rengjøre alle overflater innvendig som tekstiler, plastikk, knapper og overflater av skinn.

Work Stuff Detailing Brush, Sort 40mm

Work Stuff Detailing Brush Sort er laget for de tøffe oppgavene og har skaft av plastikk. En Detailing Brush vil hjelpe deg å rengjøre i dybden og hjelpe kjemien gjøre jobben sin bedre. Har du ikke brukt kvalitets detailing brushes vet du egentlig ikke hvor rent det kan bli.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
183227