Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax Keramisk sprayvoks,500 ml

Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax

Keramisk sprayvoks,500 ml

Varenr: 22765 010322 533457
217,-Kampanjepris
Veil.289,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Spray på våt bil og tørk av for 1-stegs glans og beskyttelse. Overlegen glans og dybde ved hjelp av en unik syntetisk voksblanding. Super Hydrofobiske Polymerer gir UMIDDELBAR motstand mot ytre påvirkning fra kjemi, smuss og salt.

 

 

Voksing trenger ikke å være en lang og vanskelig prosess, med Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax er det like enkelt som "spray og tørk". Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax er et smart produsert produkt som er en av de mest tilgjengelige voksene på markedet. Få en rask, fantastisk glans med holdbar beskyttelse med bare ett trinn med Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax. Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax kan brukes på en våt overflate og gir en økning i dybden av farge og glans umiddelbart.

 

Voksing er en av de viktigste oppgavene når du polerer og vedlikeholder bilen, det handler tross alt om å beskytte alt håndarbeidet du nettopp har fullført mot fremtidig skade. Voksing kan komme i mange former; pasta/krem, flytende væske og spray. Spray er den mest tidsbesparende og enkleste å håndtere, men vanligvis må bilen tørkes og klargjøres før man kan legge en voks. Med Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax er det ikke bare hensiktsmessig med en sprayflaske, men den kan også brukes direkte på våt lakk og fremdeles få de samme fordelene en voks gir.

 

Polymerer spiller en enorm rolle i etableringen av dette produktet; de er "superheltene" som redder bilen din. De syntetiske vokspolymerene i Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax er konstruert for å kjemisk øke fargedybden på bilen din, noe som gjør fargene like levende som den dagen bilen ble lakkert. Legg til den forsterkede glansen, og bilen din vil se bedre ut enn ny, med mindre bruk av krefter.

 

Fordi bilen er våt, vil du kunne se den hydrofobe og SiO2-virkningen til Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax umiddelbart. De superhydrofobe og SiO2-polymerene smelter sammen på de mest unike måter for å gi øyeblikkelig vannperling. Produktet binder seg til overflaten av kjøretøyet, og skaper spenning og en ugjennomtrengelig hinne mellom klarlakken og vannet. Vannet vil da perle opp og raskt rulle av bilen, og hindre at vannflekker og veiskritt bygger seg opp og smerter bilen.

 

Prøv å spray på et vått panser og bare se på den kjemiske reaksjonen som skjer umiddelbart. Man blir fascinert og nærmest trollbundet. Den hydrofobiske SiO2 beskyttelsen varer dessuten i flere måneder!

Smart på innsiden av dørene, bakluke o.l.

Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax er ideelt å bruke i forbindelse med rengjøring og vedlikehold av dørkarmer. Du vet den lakkerte innsiden av alle åpninger på bilen. Ved å bruke denne umiddelbart etter vask, får du også lagt en god beskyttelse på disse vanskelige stedene, og vedlikoldet siden blir mye enkler.

 

Slik bruker du Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax

  • Vask bilen og skyll den godt. La den forbli våt.
  • Rist produktet godt.
  • Spray ett panel om gangen mens bilen fremdeles er våt.
  • Tørk og buff til høyglans samtidig med en tørr mikrofiberklut eller håndkle.

Tips

  • For best resultat, jobb på ett og ett panel av gangen og jobb deg systematisk rundt bilen.

 

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
130728