131801 131801

Turisimo Suds Heaven

Effektivt skumsåpe, 4L

Varenr: 18145257090055171773
598,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Turisimo Suds Heaven er et luksuriøst alkalisk skumprodukt laget for bruk i skumkanon.

Suds Heaven er spesiallaget for å løse opp organisk forurensing effektivt uten å skade chrome og høyglanslister. Mange billige skumsåper er basert på et virkestoff som er lut. Dette er et effektivt rengjøringsmiddel men kan ofte skade chrome, metall og høyglanslister. Dette kaller vi ofte alkalisk brann og er veldig irriterende samt kan være vanskelig å utbedre.

 Turisimo Suds Heaven er basert på mer eklusive råvarer som metasilikat som betyr at dette er et like effektivt produkt men betydelig mer skånsomt mot overflatene du vasker.

En dedikert skumsåpe vil skape et tykt og vått teppe av skum på bilen din som effektivt løser opp og bløtlegger forurensingene.

 

Kjemien i skumsåpen vil bryte forurensingene ned og ta det med seg når det renner ned fra overflaten slik at når vi spyler av bilen er den mest mulig ren. Dette gjør at når vi skal på med berøringsvask er bilen så ren som mulig som resulterer i mindre vaskeriper.

Produktet er svært konsentrert og krever kun et blandingsforhold på 1-5%. Turisimo Suds Heaven leverer et tykt skum osm vil henge godt på overflaten og løse opp foruresninger. Suds Heaven vil ikke bryte ned lakkforseglingen nevnverdig.

Slik bruker du Turisimo Suds Heaven 

  • Bland Turisimo Suds Heaven i skumkanonbeholderen slik at blandingen ut av skumkanonen blir 1-5%.

  • Spray rikelig med produkt over hele bilen, la det virke 3-5 minutter før du spyler godt nedenifra og opp.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 3 Turisimo
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H314 - Gir alvorlige etseskader på hud og øyne
Produsent Turisimo
Type Skumsåpe


Dokumenter
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Turisimo Suds HeavenEffektivt skumsåpe, 4LEn veldig god skumsåpe som er en smule overpriset
Turisimo Suds HeavenEffektivt skumsåpe, 4LBruker denne sammen med skumkanonen fra Gloss Factory. Skummer ekstremt bra og henger godt. Imponert.
Turisimo Suds HeavenEffektivt skumsåpe, 4LBeste skumsåpe jeg har testet, uten tvil.
Turisimo Suds HeavenEffektivt skumsåpe, 4LSkummer SVÆRT bra, henger lenge og løsner skitten greit. Jeg brukes denne på eksklusive biler med sensitive detaljer og fly. Den er snill med underlaget siden den ikke inneholder lut. finnes langt effektivere skumsåper men de er slemme med sensitive detaljer . Koster litt, men er verdt hver krone :)
Turisimo Suds HeavenEffektivt skumsåpe, 4LFlott skum med Gloss factory skumkanon og K7. Blandet 2 %. Imponerende.
Turisimo Suds HeavenEffektivt skumsåpe, 4LMeget bra skumsåpe. Skummer godt opp og henger lenge på. Litt dyr, men er utrolig drøy så vel verdt prisen etter min mening. Et kvalitetsprodukt som anbefales :)
Tobe10.04.2021Upassende?
Turisimo Suds HeavenEffektivt skumsåpe, 4LEr de fornøyd med denne. Har tidligere brukt Bilt Hambers Auto Foam, men denne blir handlet fremover. Effektiv og drøy.
Turisimo Suds HeavenEffektivt skumsåpe, 4LBeste skumsåpen jeg har brukt som virkelig løfter dritten av lakken
Turisimo Suds HeavenEffektivt skumsåpe, 4LEn av de aller mest høytskummende skumforvasker jeg har prøvd. Her kan man virkelig lage tykt "barberskum" om man vil. Jeg blander denne slik at skummet er tykt nok til å henge lenge på bilen, samtidig er det et vått skum som løfter møkka vekk fra lakken. Før berøringsvask legger jeg gjerne et teppe av skum på eksklusive biler med denne , det resulterer i at vaskehanske/ svamp glir svært lett over lakken og sjangsen for vaskeriper elimineres. Litt dyr, men svært drøy slik at kostnaden pr. Vask allikevel er lav. Anbefales på det varmeste!
Turisimo Suds HeavenEffektivt skumsåpe, 4LI kombinasjon med Degreaser er denne veldig bra
Turisimo Suds HeavenEffektivt skumsåpe, 4LFantastisk å effektiv skumsåpe! I tillegg snill mot chromelister etc. Blir å bruke denne framfor andre produkt framover!
131801