Turisimo Microfiber Cleaner Spesialvaskemiddel for mikrofiber,500 ml

Turisimo Microfiber Cleaner

Spesialvaskemiddel for mikrofiber,500 ml

Varenr: 18145137090045472781
179,-
Volum
-+
56 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Mikrofiber er endel av alt vi gjør innen bilpleie og det er derfor viktig å ta vare på utstyret for å oppnå det beste resultatet.

 Turisimo Microfiber Cleaner er et middel laget for å rengjøre mikrofiberklutene dine på en effektiv og skånsom måte.
Vi bruker mikrofiber produkter til å vaske bilen, tørke interiøret, tørke av polish og alt annet tenkelig innen bilpleie. Klutene blir derfor møkkete, fyllt opp av produktrester og kan noenganger miste den gode følelsen og egenskapende sine.

 

For at mikrofiberklutene og annet utstyr skal opprettholde effekten sin er det viktig at de blir skikkelig rengjort etter bruk. Turisimo Microfiber Cleaner rengjør i dybden på fibrene uten å etterlate noe middel i stoffet. Dette sikrer at kluter og annet utstyr opprettholder skpnsomheten sin og får en lenger levetid.

Bruker du ikke dedikerte vaskemidler for mikrofiber kan du ødelegge utstyret og eventuelt ting det blir brukt på. Vanlig vaskemiddel i pulverform har en tendens til å legge seg i fiberen på klutene og ikke løse seg opp fullstendig.

 

Dette gjør at du vil ha harde små granulater i mikrofiberen din som riper overflaten det blir brukt på. Samtidig vil tøymyknere og andre tilsetninger ødelegge den kapilære effekten av mikrofiber ( evnen til å tiltrekke seg/suge opp vann). Dette bør unngås og derfor anbefaler vi at du kun vasker mikrofiber med et dedikert vaskemiddel som Turisimo Microfiber Cleaner.

Ta godt vare på utstyret så sparer vi miljøet ved å ikke måtte kaste og erstatte før nødvendig.

Slik vasker du mikrofiber

  • Sorter mikrofiberklutene etter farge før vasking og gjerne bruksområder. Ikke vask mikrofiber du bruker til vask sammen med kluter du bruker til finish.
  • Legg klutene deretter i vaskemaskinen og hell 3-4 korker Microfiber Cleaner i såpekammeret eller på en klut i maskinen.
  • Vask klutene på 40-60 grader.
  • Har klutene dine sluttet å fungere som ønskelig anbefaler vi kokvask. OBS: Ved kokvask av kluter med søm kan sømmene krympe da det ofte ikke er mikrofiber.

Tips til mer skånsom vask av tørkehåndkle og vaskehanske/svamp

 

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H315 - Irriterer huden
  • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
131787