Turisimo Interior Cleaning Kit Komplett sett til rengjøring av interiør

Turisimo Interior Cleaning Kit

Komplett sett til rengjøring av interiør

Varenr: 158429_bun
398,-
-+
22 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Dashboard, dørpanel, taktrekk, tekstilseter, matter, tepper og pedaler. Alt må rengjøres jevnlig for å beholde nybilfølelsen lenger. Et godt innemiljø i bilen gir større trivsel når du kjører bilen.

 

 

I dette settet har vi plukket fra øverste hylle. Turisimo Interior Cleaner er en allsidig interiørrens som du kan bruke på det aller meste inne i bilen. Bortsett fra skinn og glass, kan du bruke denne på alt. Og den rengjør grundig, i kombinasjon med en god mikrofiberklut og/eller kost. Med Turisimo Interor Cleaner fjerner du skitt, lukt og tilfører en frisk lukt av citrus.

 

 

Turismo Interiør Cleaner er utrolig enkel i bruk. Spray på overflaten og tørk av med en mikrofiberklut i høy kvalitet for å rengjøre. Om nødvending kan det også hjelpes til med en Detailerkost for å løse opp forurensinger som sitter godt.

 

Dette er et produkt vi anbefaler å ha i bilen hele tiden kombinert med noen mikrofiberkluter så er man klar uansett når uhellet skulle være ute. Du vet aldri når brusen kanse bruser over eller ungene mister en is.

En interiørrens skal lukte godt og rent uten å være plagsom. Turisimo sjekker denne boksen og lukter rent med svak lukt av appelsin.

 

I dette kitet får du med alt du trenger, inkludert Turisimo Detailing brush, Gloss factory All Purpose mikrofiberkluter (3 stk i pakke) og Work Stuff Gentleman Basic mikrofiberklut, som er godt egnet for dette formålet.

Slik bruker du Turisimo Interior Cleaner

  • Spray på overflaten eller direkte i en mikrofiberklut
  • Vask området til forurensingene er borte.
  • Spray eventuelt direkte i en detailerkost og jobb over område.
  • Tørk godt av med en mikrofiberklut av høy kvalitet.
HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
133505