Turisimo Foam Starter kit Startpakke for skumvask av bil

Turisimo Foam Starter kit

Startpakke for skumvask av bil

Varenr: 158393-bun
1 535,-
-+
100+ stk på lager
Delbetaling fra 173,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Skum er ikke bare mer effektivt når du vasker bil, det er også mye mer gøy. At det dessuten går raskere, får vi ta som en bonus. Denne pakken er fin for deg som skal kjøpe din første skumkanon, eller dersom du bare vil ha en god såpe og god skumkanon ekstra.

 

Husk å kjøpe med kobling til DIN høytrykkspyler. Den finner du her.

Turisimo Foam Starter kit inneholder

Turisimo Suds Heaven

Turisimo Suds Heaven er et luksuriøst alkalisk skumprodukt laget for bruk i skumkanon.

Suds Heaven er spesiallaget for å løse opp organisk forurensing effektivt uten å skade chrome og høyglanslister. Mange billige skumsåper er basert på et virkestoff som er lut. Dette er et effektivt rengjøringsmiddel men kan ofte skade chrome, metall og høyglanslister. Dette kaller vi ofte alkalisk brann og er veldig irriterende samt kan være vanskelig å utbedre.

Turisimo Suds Heaven er basert på mer eklusive råvarer som metasilikat som betyr at dette er et like effektivt produkt men betydelig mer skånsomt mot overflatene du vasker.

En dedikert skumsåpe vil skape et tykt og vått teppe av skum på bilen din som effektivt løser opp og bløtlegger forurensingene.

 

Kjemien i skumsåpen vil bryte forurensingene ned og ta det med seg når det renner ned fra overflaten slik at når vi spyler av bilen er den mest mulig ren. Dette gjør at når vi skal på med berøringsvask er bilen så ren som mulig som resulterer i mindre vaskeriper.

Produktet er svært konsentrert og krever kun et blandingsforhold på 1-5%. Turisimo Suds Heaven leverer et tykt skum osm vil henge godt på overflaten og løse opp foruresninger. Suds Heaven vil ikke bryte ned lakkforseglingen nevnverdig.

Slik bruker du Turisimo Suds Heaven 

  • Bland Turisimo Suds Heaven i skumkanonbeholderen slik at blandingen ut av skumkanonen blir 1-5%.

  • Spray rikelig med produkt over hele bilen, la det virke 3-5 minutter før du spyler godt nedenifra og opp.

Skumkanon med gjengeovergang

Denne skumkanonen er en solid skumkanon i messing som klarer opptil 300 bar. Med dreiemomentene kan du selv justere hvor mye skum som vil komme ut på kjøretøyet.

Turisimo Heavenly Dry Towels

Turisimo Heavenly Dry er to små, myke og skånsomme tørkehåndklær for å effektivt tørke bilen din.

 

Heavenly Dry Towels er to mindre tørkehåndklær som gjør at du kan tørke hele bilen og håndklærne er lett å vri opp. Heavenly Dry er også designet slik at det suger og holder på enorme mengder vann.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
133412