Turisimo Startpakke Poleringsputer Komplett sett Turisimo Poleringsputer

Turisimo Startpakke Poleringsputer

Komplett sett Turisimo Poleringsputer

Varenr: 156242
1 998,-
-+
72 stk på lager
Delbetaling fra 212,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Her får du en startpakke av poleringsputer, kluter, primer og rens til putene dine! 

 

Er det to ting du aldri kan ha nok av under polering er det pads og kluter. I denne pakken har vi satt sammen en pakke med 4 x hver hardhet av putene i Turisimo putene (130/140mm Ø). Det medfølger også Polishing Pad Conditioner fra Chemical Guys som primer putene dine før polering for å sikre et perfekt resultat! 

 

Du får også tre Turisimo Edgeless All Rounder Red, mikrofiberkluter av meget god kvalitet som gjør det både skånsomt og effektivt å tørke av polish og voks. 

For å gjøre det hele komplett følger det med en Chemical Guys Pad Cleaner som enkelt og effektivt rengjør poleringsputene etter bruk slik at de er klare for neste runde med polering. 

Dette medfølger

4 x Turisimo #1 Ultra Heavy Cut Pad

Dette er #1 som er en Ultra Heavy Cut Pad. Denne poleringsputen er designet for å fjerne store riper/grove lakkskader og fjerne effektivt vaskeriper. Velger du en god polish kan denne poleringsputen ofte avslutte meget pent på hardere lakktyper. Puten egner seg også spesielt godt til biler med keramisk klarlakk( hard lakk). Dette finner du på flere biler fra VW, Audi, BMW, Mercedes og Volvo for å nevne noen. 

4 x Turisimo #2 Heavy Cut Pad

Dette er #2 som er en Heavy Cut Pad. Denne poleringsputen er designet for å polere bort de litt dypere ripene og effektivt fjerne vaskeriper. Velger du en god polish kan denne poleringsputen ofte avslutte meget pent på de aller fleste lakktyper. Egner seg veldig godt som 1-stegs pute med medium polish. 

4 x Turisimo #3 Medium Cut Pad

Dette er #3 som er en Medium Cut Pad. Denne poleringsputen er designet for å fjerne vaskeriper og polere lakken til høy glans. #3 kan også brukes til kun glanspolering hvis du velger en fin polish. Her velger du selv. 

4 x Turisimo #4 Fine Cut Pad

Dette er #4 som er en Fine Cut Pad. Denne poleringsputen er designet for å fjerne små riper og polere opp til den fineste glansen. #4 kan også brukes til å påføre lakkforseglinger som kan påføres med maskin. 

Chemical Guys Pad Cleaner

Pad Cleaner kan brukes på forskjellig måter, enten til håndvask eller maskinvask.

 

Håndvask: Spray Pad Cleaner direkte på puten og skrubb med en pad-børste. Skyll putene godt under rennende lunket/varmt vann og vri de opp. Legg til luft-tørking.

 

Maskinvask: Sorter poleringsputene etter bruksområde, eksempelvis puter som brukes til voks og forseglinger bør ikke vaskes sammen med rubbing-puter. Skal du vaske flere runder så start med de reneste først. Ikke overfyll vaskemaskinen, vi anbefaler å fylle trommelen halvfull for best vaskeeffekt. Vask på mellom 30 og 40 grader.

Chemical Guys Pad Conditioner

Denne primer poleringsputer og "metter" disse slik at du slipper overforbruk av polish. Den mykner samtidig opp nye pads og klargjør de for polering og lakkrens. Når du bruker vannbaserte poleringsmidler kan disse noen ganger tørke ut og forårsake støving, varmeutvikling og uønsket høy friksjon, noe som igjen reduserer arbeidstiden til poleringsmidlene siden slipekornene ikke får tid til å bryte seg ned.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
128987