Sonax Håndpolering av Tesla Eksklusiv glans og keramisk beskyttelse

Sonax Håndpolering av Tesla

Eksklusiv glans og keramisk beskyttelse

Varenr: 172300_bun
359,-Kampanjepris
Veil.449,-
-+
16 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Sonax Håndpolering av Tesla er komplett kit for deg som vil ha tilbake den eksklusive glansen i din Tesla.

Tesla er kjent for å ha mykere lakk enn hva vi vanligvis kjenner fra Europeiske biler. Dette har sine fordeler og ulemper, og når man polerer er det viktig å bruke riktige produkter. Nyheten SONAX Xtreme Ceramic All in One Polish er som skapt for Teslalakk. Raskt, enkelt og trygt får du frem den dype, eksklusive glansen igjen.

 

 

 

NB! Før du starter på denne prosessen, MÅ du vaske bilen grundig. Se hvordan du gjør det her.

 

Sonax Håndpolering av Tesla inneholder

SONAX Xtreme Ceramic All in One Polish

SONAX Xtreme Ceramic All in One Polish er en kraftig høyglanspolering med keramisk forseglingseffekt. Fjerner riper og etterlater en imponerende dyp glans og en fløyelsmyk overflate. Gir en ekstrem vannavrenning og perleeffekt. For manuell påføring eller maskinelt.

 

Hvis du leter etter den beste måten for raskt og effektivt polere og beskytte bilen din på, trenger du ikke lete lenger enn til Sonax Ceramic Polish All In One. Denne keramiske "all in one" polishen, er spesielt formulert ved hjelp av revolusjonerende Si-Carbon-teknologi for å styrke og beskytte overflaten på bilen din.  SONAX Xtreme Ceramic All in One Polis gir en imponerende glans, som varer lenge. Når den påføres, bruker denne spesielle polishen en avansert slipeteknologi for å fjerne riper og flekker imponerende raskt på en sikker måte, og etterlater en jevn og feilfri finish som vil få bilen din til å se ut som om den nettopp har rullet ut fra utstillingsgulvet.

 

Gloss Factory Applikator voks & polish

Gloss Factory Applikator for voks & polish er en tosidig trelags applikator som lar deg både vokse og polere med samme applikator.

Mange opplever at små runde tradisjonelle applikatorer kan bli litt tunge å bruke over tid. Gloss Factory Applikator for voks & polish ligger behagelig i hele håndflaten din som gjør at du kan jobbe lenger uten pause. Applikatoren er spisset i front for å enkelt komme til på trangere steder.

 

Applikator for voks & polish er designet for å polere lakken din og beskytte den, men kan selvfølgelig benyttes til andre områder som polering av glass, påføring av plastfornyer, skinnpleie og annet.

 

Den sorte siden av applikatoren er av et mykt skum som egner seg til sluttstegsprodukter som voks eller andre forseglinger.

Den gule siden av applikatoren er av et litt stivere skum som vil gi en bedre slipende effekt når du polerer for hånd på lakken.

 

Mikro Mikrofiberklut, 3stk

Medfølger 3 stk Mikrofiberklut av god kvalitet som fungerer til alle oppgaver og formål. Bruk Mikrofibreklutene til å tørke av lakkforsegling, poleringsmidler eller andre produkter utvendig. Eller bruk de for innvendig støvtørking, vask av tekstiler og harde overflater. Dette er klutene du stadig vil finne nye oppgaver til.

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184167