Rengjøring av ekstremt skitne felger Helt rene felger som forblir rene lenger

Rengjøring av ekstremt skitne felger

Helt rene felger som forblir rene lenger

Varenr: 156054
679,-Kampanjepris
Veil.849,-
-+
62 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Når felgene er blitt så ille at det kan virke som en håpløs oppgave å få de noe i nærheten av rene igjen, er dette løsningen. Ikke bare imponerer dette settet med hvor raskt og enkelt du rengjør felgene mellom eikene, men du kommer også spesielt godt til på innsiden av felgene.

 

Vernebriller følger ikke med i pakken.

Dette er et sett du MÅ ha, dersom du har planer om å få sterkt tilsmussede felger helt rene, men det er absolutt et sett du også bør i med tanke på hvor enkelt du kan holde felgene rene på innsiden. En ren felg løfte helhetsinntrykket av bilen betraktelig.

 

Quixx Wheel Cleaning Brush som er med i dette settet er imponerende i seg selv. Den er svært skånsom, og vil ikke skade felgene dine. Børsten alene kan gi gode resultater, men først når vi kombinerer den med en meget god felgrens fra Tuga får vi det 100% rent!

 

Vi går fra gul-brune felger til skinnende rene på sekunder. Og som om ikke det var nok der, så har vi også lagt ved en av bransjens beste felgforseglinger. Armor All Shield for Wheels holder felgene renere i lang tid.

Slik gjør du ekstremt skitne felger helt rene og holder dem slik

  1. Spray Tuga Alu-Devil Special direkte på tørr felg (For best effekt spyler du IKKE felgen på forhånd)
  2. La sprayen få virke i 30-45 sekunder.
  3. Sett børsten på drillen, og la drill/ børste gjøre jobben. Husk innsiden av felgene. Du vil bli imponert over resultatet.
  4. Skyll godt med høytrykk eller rekelig med vann fra hageslangen
  5. Vask én og en felg helt ren
  6. Tørk felgene helt tørre
  7. Spray Armor All Shield for Wheels direkte på felgen. Spray i alle 4 retninger slik at du dekker alle eiker fra alle sider
  8. La tørke i minst en (1) time. Tørketiden avhenger av temperaturen. Jo lengre du lar Armor All Shield for Wheels tørke, jo bedre blir beskyttelsen

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
128316