Komplett vintervask skumpakke Vask bort skitt og salt, beskytt lakken!

Komplett vintervask skumpakke

Vask bort skitt og salt, beskytt lakken!

Varenr: 161564_bun
999,-Kampanjepris
Veil.1 549,-
-+
99 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Vinterstid er vel den tiden på året en skikkelig god vask virkelig betyr noe. Med denne vaskepakken kan du gi bilen en skikkelig grundig vask, samtidig som du tar godt vare på beskyttelsen du har på bilen ved å "booste opp" perle-effekten ennå mer.. 

 

 

I Komplett vintervask skumpakke får du det du trenger av kjemikalier for å utføre en grundig vask, men også for å kunne gjøre dette raskt og effektivt. Dessuten fjerner vi ALT salt (også kloridbindingen) og legger en god beskyttelse som gir en glat "non sticky" overflate.

Komplett vintervask skumpakke inneholder

Sonax Power Clean EcoLine, 5 liter

Ekstremt alkalisk, svært effektivt rengjøringskonsentrat for kraftig forrensing. Dette er en alkalisk avfetting (sterk såpe) og må ikke sammenlignes med petrokjemisk avfetting. Sonax Power Clean er effektiv mot smuss og samtidig svært skånsom mot eksisterende voksbeskyttelse. Anbefales for deg som vasker bilen jevnlig og ønsker å bli kvitt trafikkfilm, skitt og smuss, men beholde voksbeskyttelsen vask etter vask. NTA og fosfatfri.

Gloss Factory Degreaser, 1 liter

Effektiv forvask som gjerner hardtsittende smuss som asfaltfelkker, olje, fett, veisalt etc. Angriper ikke metaller eller lakk.

Gloss Factory Foam Booster, 1 liter

loss Factory Foam Booster er et uvanlig morsomt produkt.  Foam Booster er laget for å skape mer skum i hva enn som helst du vil bruke det i. Produktet er nøytralt og vil ikke forandre vaskeffekt eller ligndende, kun øke skumbildet.

Turisimo Super Slick Soap, 500 ml.

Super Slick Soap er en bilshampoo laget kun for et formål. Fjerne trafikkfilm på en skånsom og effektiv måte. Super Slick Soap er en såpe til bruk ved bøttevask og har noen egenskaper vi setter stort pris på.

Sonax Xtreme Spray & Seal, 750 ml.

Sonax Spray and Seal er perfekt for folk på farten og som en ekstra lakkforsegling mellom voksingene. Spray og skyll av for å lage en vannavvisende forsegling på lakkoverflater. Sonax spray & Seal påføres våt lakk og binder seg umiddelbart til underlaget når du skyller med vann. Enklere blir det ikke og effekten må bare oppleves. dette føles nærmest som magi.

 

Lakken blir umiddeltbar glatt og vannet perler umiddelbart av. Bilen blir langt lettere å holde ren

Gloss Factory Salty Lite Konsentrat, 1 liter

Gloss Factory Salty er vannbasert produkt. Gloss Factory Salty inneholder egenskaper som angriper og fjerner salt fra enhver overflate. Gjentatt bruk med Salty vil bryte ned og fjerne gammelt salt.

 

Gloss Factory Salty er trygg å bruke på metall, aluminium, glassfiber, lakk, gummi, plast, krom, glass eller andre overflater utsatt for salt. Gloss Factory Salty vil ikke fjerne voks, men vaske bort salt og etterlate en beskyttende film på overflaten som beskytter mot rust og korrosjon.

Pumpekanne 2L

Denne pumpekannen er beregnet på både alkaliske og petroleumsbaserte midler og sjampo. Fungerer nesten overalt når du trenger å vaske bil, båt, campingvogn / bobil.

 

Denne lavtrykkskannen er veldig effektivt, og du vil merke at du ikke trenger å pumpe mange ganger for å få middelet på hele overflaten. Gummipakningene består av Viton-deler, noe som betyr at de kan takle sterkere petroleumsbaserte midler veldig godt.

 

HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
141631