135003 135003 135003 135003 135003 135003

Metrovac Air Force Express

Kraftig tørker til bil

Varenr: 103I-581017031275581017
3 450,-Kampanjepris
Veil.4 298,-
-+
64 stk på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Nå kan du uten problemer tørke en hel bil på få minutter uten å etterlate mikroriper eller vannflekker!

 

 

Vi presenterer den helt nye Air Force Express-Luftørkeren! Denne maskinen bruker varm, tørr, filtrert luft for trygt å skyve vann bort fra overflater og utenfor vanskelig tilgjengelige steder der ingen håndkle eller pusseskinn kan.

 

Den generelle fordelen med lufttørker fra MetroVac er at du tørker bilen med varm kraftig luft. Dette gjør at du får blåst vann ut av speilhus og alle andre vanskelig områder som man ikke kommer til med tørkehåndkle. I tillegg gjør en luftørker prosessen helt ripefri, her er det ingen sjanse for å få riper som det kan være med andre metoder.

 

 

Spesifikasjoner:

  • Air Force Express har en 4.0HK tvillingviftemotor som leverer en lufthastighet på i overkant av 550km/t med varm filtrert luft.
  • Kompakt og lett design.
  • To slanger med en kombinert lengde på 3,6M.
  • Permanente faste hjul med svinghjul foran.
  • 7,5M jordet ledning, gummiblåsedyse og smal dyse.
  • Veggbrakett medfølger 
     
HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Lufttørker
Gruppe 3 Metrovac
Produsent Metrovac
Type Lufttørker


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
Metrovac Air Force ExpressKraftig tørker til bilEt produkt som er kjekt å ha. Skulle jeg kjøpt en på nytt, så hadde jeg valgt en kraftigere. Det tar tid å blåse lister og speilhus fri for vann. Det sies på video at den fordamper vannet med varme og lufttrykk, men denne bare skyver vannet bortover lakken. Speilhusene blir aldri tomme for vann. Har man god tid er denne ok, men jeg er klok av skade og vil anbefale å kjøpe den som er kraftigere.
Metrovac Air Force ExpressKraftig tørker til bilEn fin oppfinnelse. Bilen blir tørr og fin uten og lage riper. Ekstra fin nå når det er kaldt. Listene på dørene fryser ikke fast.
135003