Ønsker du å være forhandler av våre produkter?

Vi kan tilby meget gode forhandleravtaler for deg som ønsker å selge våre produkter.

Garasjetid er importør av kjente brand innen bilpleie, som Chemical Guys og Metrovac. I tillegg har vi utviklet våre egne merkevarer Gloss Factory og Turisimo.

 

Vi kan tilby våre forhandlere meget gode løsninger:

  • Full kreditt med 14 – 30 dagers faktura (om økonomien er OK)
  • Svært rask leveranse
  • Svært gode priser, du handler direkte fra distributør og importør
  • Enkel bestilling i nettbutikk med forhandlerpriser
  • Oppfølging fra et svært kompetent team

Kriterier for å bli forhandler:

  • Kun et AS kan bli forhandler
  • Godkjent kreditt. Dersom selskapet tidligere har hatt inkassosaker eller andre betalingsanmerkninger vil ikke firmaet bli godkjent som forhandler.
  • Firmaet må være i en relevant bransje – vanligvis betyr dette at firmaet deres selger bilpleieprodukter til kunder evt bruker dette i store kvantum i egen vaskehall. Våre forhandlere er vanligvis: bilverksted, bilforhandlere, bilpleie/bilvask og nettbutikker.
  • Fjorårets regnskap må være innlevert og offentliggjort.
  • Størrelse på firma og omsetning er av betydning og vil bli tatt med i helhetsevalueringen.

 

 

 

Turisimo

Turisimo er et ekslusivt bilpleiemerke med fokus på bærekraft og effekt.

Turisimo har som mål å tilby deg som kunde et produkt som oppleves ekslusivt og effektivt selv før du har prøvd det. Produktene er designet i Norge og kjemien er kortreist fra Norden. Dette gjør at Turisimo sine produkter er utviklet spesielt av oss for de utfordringene vi finner i det nordiske miljøet. Dette sikrer kvalitet og gode resultater uavhengig av årstid. Alle mikrofiberprodukter fra Turisimo er tatt frem av rPET (resirkulert plast). I stedet for den tradisjonelle produksjonsmodellen "lag, bruk, kast", har Turisimo fokusert på en helt ny metode som behandler og gjenvinner brukt plast. Ved å utnytte produkter som bruker opptil 80% resirkulert polyester (rPET) i sin intelligente mikrofiberkolleksjon, endrer Turisimo mikrofiberindustrien til å stå for bærekraft. Turisimo sine mikrofiberprodukter er sertifisert i henhold til Global Recycled Standard (GRS), og garanterer at hvert produkt er laget av sertifiserte resirkulerte materialer.

Design, ekslusivitet og overlegen effekt er kjennetegnene til Turisimo sin linje med bilpleieprodukter.

 

Chemical Guys

Chemical Guys er en av de største merkene innen bilpleie i verden. De finnes i over 50 land og hovedkontoret ligger i Los Angeles, USA. De er ytterst innovative og kommer stadig med nye og spennende produkter. 

Chemical Guys er et engasjert og lidenskapelig drevet selskap, som virkelig har "passion for car care". De elsker også å lære opp og har et "detailing university" i sine lokaler i USA. Chemical Guys har over 40 års erfaring innen bransjen og leverer produkter til alt fra forbrukere til store grossister og bilfabrikker. De produserer alle kjemikaliene "in house" og får dermed laget akkurat hva de selv ønsker. Chemical Guys er svært nøye på at kvaliteten skal holde mål.

Gloss Factory

Gloss Factory er en serie med fokus på å gi deg effektive, enkle og godt prisete produkter. Gloss Factory har tatt frem en serie med gode vaskemidler og et stort fokus på tilbehør som vil løse dine problemer eller irritasjoner ved bilvask uten å tømme lommeboken.