Menzerna Startpakke Polering 130 mm Komplett poleringskit for maskin

Menzerna Startpakke Polering 130 mm

Komplett poleringskit for maskin

Varenr: 168352_bun
1 599,-Kampanjepris
Veil.2 299,-
-+
94 stk på lager
Delbetaling fra 179,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Startpakken for deg som har maskin fra før eller skal låne av en kamerat! Dette er pakken du trenger for å få bilen blank og fin, passer alle maskiner med bakplate på 125mm. 

 

Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green Line

Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green Line VOC Free er en meget effektiv og allsidig polish da den passer alle typer lakk. Den er lett og tørke av, og kan brukes på store flater, samt at den gir lavere risiko for feil. Den er likevel så grov at man skal bruke den med omhu ved bruk med roterende maskin. Kan brukes både med roterende og eksenter-maskin (DA), samt for hånd.

 

Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green line er konstruert for korreksjon av klarlakk og eliminerer slipemerker ned til 1200 struktur. Den fjerner merker etter slitasje meget effetivt på brukte kjøretøy, samtidig som den etterlater høy glans. Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green Line brukes fortrinnsvis med en hard skumpute

 

Menzerna Power Protect Ultra

Menzerna Power Protect Ultra er et høyglanspoleringsmiddel som også tilfører en syntetisk holdbar sealer. 100% silikonfri. Power Protect Ultra er designet for å enkelt fjerne mikroriper og hologrammer mens den samtidig etterlater en beskyttende hinne på lakken.

 

Denne pakken inneholder: 

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
178700