178700

Menzerna Startpakke Polering 130 mm

Komplett poleringskit for maskin

Varenr: 168352_bun
799,-Kampanjepris
Veil.1 599,-
-+
8 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Startpakken for deg som har maskin fra før eller skal låne av en kamerat! Dette er pakken du trenger for å få bilen blank og fin, passer alle maskiner med bakplate på 125mm. 

 

Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green Line VOC Free er en meget effektiv og allsidig polish da den passer alle typer lakk. Den er lett og tørke av, og kan brukes på store flater, samt at den gir lavere risiko for feil. Den er likevel så grov at man skal bruke den med omhu ved bruk med roterende maskin. Kan brukes både med roterende og eksenter-maskin (DA), samt for hånd.

 

Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green line er konstruert for korreksjon av klarlakk og eliminerer slipemerker ned til 1200 struktur. Den fjerner merker etter slitasje meget effetivt på brukte kjøretøy, samtidig som den etterlater høy glans. Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green Line brukes fortrinnsvis med en hard skumpute

 

Menzerna Super Finish Plus 3800 inneholder super fin spesialutformet mikropolerings granulater som trygt og effektivt fjerner microswirls, hologrammer og «kjøregater» fra tidligere steg i poleringen, dette for å få den ultimate finishen før du legger din lakkbeskyttelse.

 

Dette er en av markedets fineste finish polisher! Den etterlater seg en finish med så mye dybde, speil effekt og glans at det til tider kan være vanskelig å tro det du ser. Dette er produktet for både profesjonelle og entusiaster som streber etter perfeksjon, dette er et "må ha!" produkt.

 

Menzerna Super Finish Plus 3800 er så unik for Menzerna at dette er ett produkt de holder helt for selv. Menzerna Super Finish 3800 kan brukes med oscilerende eller roterende poleringsmaskin og selv for hånd.

 

For best resultat anbefaler vi å bruke Menzerna 3800 med en myk finishing pad. Menzerna Super Finish Plus 3800 er garantert fri for fyllstoffer, silikoner, voks og/eller glansmiddler. Lett å påføre samt fjerne og tilnærmet støvfri.

 

Denne pakken inneholder: 

 

 

HMS


Dokumenter
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
178700