Meguiar’s Hybrid Ceramic Quik Clay kit Et sett med smøremiddel og Clay Meguiar’s Hybrid Ceramic Quik Clay kit Et sett med smøremiddel og Clay Meguiar’s Hybrid Ceramic Quik Clay kit Et sett med smøremiddel og Clay Meguiar’s Hybrid Ceramic Quik Clay kit Et sett med smøremiddel og Clay Meguiar’s Hybrid Ceramic Quik Clay kit Et sett med smøremiddel og Clay Meguiar’s Hybrid Ceramic Quik Clay kit Et sett med smøremiddel og Clay Meguiar’s Hybrid Ceramic Quik Clay kit Et sett med smøremiddel og Clay

Meguiar’s Hybrid Ceramic Quik Clay kit

Et sett med smøremiddel og Clay

Varenr: G2002000070382014834
498,-Kampanjepris
Veil.718,-
-+
41 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Meguiar’s Hybrid Ceramic Quik Clay kit er “the missing link” som du har savnet så lenge - uten å være klar over det. Mekanisk forurensing er ikke til å unngå og forekommer på alle biler som ferdes på vei. Bremsestøv, små partikler fra vei og møtende biler brenner seg fast i lakken din. Du kjenner dette som små nupper etter du har vasket bilen. Det er irriterende. Det demper glansen i lakken. Og det gjør at bilen er vanskeligere å holde ren.

 

Meguiar’s Hybrid Ceramic Quik Clay kit lar deg fjerne disse nuppene effektivt og samtidig legge igjen en beskyttende hinne. 

 

Meguiar’s Hybrid Ceramic Quik Clay kit inneholder en myk applikator med en clayside. Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer som også er i esken, fungerer som et smøremiddel slik at claysen av applikatoren glir friksjonsfritt inn mot lakken. Slik trekker den ut disse partiklene som sitter i lakken. Den medfølgende mikrofiberkluten, eller håndkle er kanskje mer riktig å si, bruker du til å tørke over overflaten. Snu kluten til en tørr side og buff til du får en tørr, glansfull lakkflate.

 

Enklere kan det neppe bli. Du clayer og legger beskyttelse samtidig!

Slik bruker du Meguiar’s Hybrid Ceramic Quik Clay kit

  • For best resultat, påse at lakkoverflaten er avkjølt og stå i skyggen.
  • Vask bilen grundig.
  • Spray lett tåke på et lite område og en liten sprut inn i den sorte siden på applikatoren (claysiden)
  • Jobb med korte bevegelser frem og tilbake med lett trykk. Jobb i samme retning som kjøreretningen på bilen.
  • Jobb deg seksjonsvis rundt hele bilen og tørk området du har jobbet på helt tørt før du går til neste

 

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • EUH 208 - Kan gi en allergisk reaksjon
  • Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
133020