Meguiars Krystallklar Frontrute Fjerner "sørgekant" og beskytter ruta

Meguiars Krystallklar Frontrute

Fjerner "sørgekant" og beskytter ruta

Varenr: 158078_bun
599,-Kampanjepris
Veil.749,-
-+
10 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Du har sikkert lagt merke til det og irritert deg over det? Der vindusviskerne IKKE når på frontruta er ruta litt mattere. Selv om du vasker med sterke midler får du ikke denne "sørgekanten" bort.

 

 

På ruta, som på lakk og bilen forøvrig, bygger det seg opp rester av asfalt, tjære, veistøv, flyberust og annen mekanisk forurenseng som sitter svært hardt. dette får du ikke bort ved vanlig vask, men det må mekanisk rensing til. Ved å bruke en spesiell glasspolish, vil du klare å hente frem det rene, blanke glasset igjen.

Usynlig vindusvisker

Når glasset er helt krystallrent, er det også "ribbet" for all beskyttelse og står egentlig klar til å ta imot nye forurensinger. Derfor er det nå det er smart å legge en "rain repellent". En coating for frontruta som får smuss, skitt, søle og vann til å bare prelle av. Ikke bare hindrer du at det raskt bygger seg opp med ny forurensing, men du vil også oppleve at regnet bare preller av når du kjører. Behovet for å bruke vindusviskerne er minimalt. du føler nesten som du kjører med usynlige vindusviskere.

Alt du trenger er i pakken

Før du starter på prosessen må du vaske ruta. Jeg anbefaler at du likegodt vasker hele bilen, så er det gjort. deretter er alt du trenger med i pakken:

Meguiars Glass Polish Compound

Meguiars Perfect Clarity Glass Polishing Compound inneholder en mikro slipemiddelsteknologi som fungerer svært godt på harde overflater som glass. Den renser og fjerner dype, gjenstridige merker som vannmerker og etsemerker etter insekter i glass.  Dette inkluderer forurensning, oljerester, sevje fra trær, industrielt nedfall, vindusviskermerker og andre merker i glasset.

Meguiars Glass Sealant

Meguiars Perfect Clarity Glass Sealant er en svært holdbar polymerformel som binder seg til det ytre glasset ditt for å danne et gjennomsiktig, hydrofobt lag som avviser regn, sludd og snø ved kontakt.  Det vil oppleves nærmest som en "usynlig vindusvisker" så snart farten passerer 60-70 km/t. Behovet for viskere reduseres betraktelig og sikten bedres tilsvarende. Spesielt høst og vinter vil du elske dette produktet som gir deg så mye bedre sikt. her snakker vi økt trafikksikkerhet og komfort.

Gloss Factory Glass Cleaner

Gloss Factory er en glassrens som er effektiv og helt amoniakkfri. 

 

Når vi ser etter en god glassrens vil vi ha en glassrens som rengjør godt, er amoniakkfri og ikke legger igjen noe fet hinne. Her tikker Gloss Factory Glass Cleaner av alle boksene.

 

Gloss Factory er helt trygg på bruke på sotete ruter. Glassrensen vil enkel fordampe samtidig som du rengjør ruten med kluten din.

Tips

Rengjør jevnlig vindusviskerene med en mikrofiberklut og Gloss Factory Glass Cleaner. Dette gjør at de varer lenger, fungerer mer jevnt og du får fjernet trafikkfilmen som skaper den hinnen på ruta når du bruker viskerene. 
 

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
132759