Meguiars Car Wash And Conditioner Bilsåpe, Gold Class serie, 1.9L

Meguiars Car Wash And Conditioner

Bilsåpe, Gold Class serie, 1.9L

Varenr: G71640070382171643
369,-
Volum
-+
14 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

En luksuriøs og høytskummende bilvask som gir en glatt og glansfull finish uten å fjerne voksen. Produktet har i tillegg en balsameffekt som styrker lakken og gir en glatt og vann-avvisende overflate som reduserer tørketiden. Meguiars Gold Class Car wash Shampoo & Conditioner er først og fremst laget for å ha rett i bøtta med lunket vann og vasker skånsom med svamp eller vaskehanske.

 

 

En premium formel som gir fyldig skum som forsiktig og trygt løfter vekk tøff smuss, skitt, trafikkfilm og andre forurensninger. Kombinasjon av fyldig skum, balsam og glidemidler i såpen gir en ekstremt lav friksjon mellom vaskehanske/svamp og overflaten du vasker. Dette minimerer faren for vaskemerker, samtidig som såpen er ekstremt skånsom mot eksisterende vokslag. Dette er en meget god såpe for den daglige, ukentlige eller jevne vedlikeholdsvasken. Bevarer glans og tilfører en meget blank overflate.

 

Ikke la deg lure av at dette er en av de mest skånsomme og delikate såpene du får tak i for skånsom vedlikeholdsvask. Dette er såpe med skikkelig kraft i tillegg, og vil enkelt fjerne også tøff skitt, søle, veistøv og trafikkfilm.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
118016