Black November markerer en ny æra for Turisimo

Ekstraordinære tilbud og en banebrytende produktrevolusjon!

November bringer en bølge av forventning for bilentusiaster, og gir både entusiaster og amatører muligheten til å ta steget ett trinn videre. Dette salget signaliserer ikke bare betydelige rabatter på opptil 70% fra Turisimo, men også en spennende overgang på Turisimo høyt anerkjente produkter, til en ny fase for merket med en omfattende oppdatering av produktlinjen.

 

 

Turismo-arven

Lansert i 2019 sammen med oppstarten av Garasjetid, satte Turisimo ut med et klart oppdrag: å skaffe de fineste bilpleieproduktene, uavhengig av kostnad. Merket har siden blitt synonymt med kvalitet, og har oppnådd en lojal følge blant forbrukere som verdsetter pålitelighet og effektivitet i sine bilpleieprodukter.

Kvalitet uten Kompromiss

Turisimo har alltid stått for gjennomført kvalitet, enten det gjelder hardware som underspylere og skumkanoner, eller kjemi som felgrens, såper og glassrens. Denne dedikasjonen til kvalitet har ikke bare satt en høy standard i markedet, men også skapt en forventning blant kunder om ingenting annet enn det beste.

Innovasjon som Kjennetegn for Turisimo

Turisimo har etablert seg som en innovatør i bilpleiebransjen, kjent for å utvikle sine egne produkter med nye og friske ideer. Et eksempel på deres innovative tilnærming er Turismo sin underspyler. Denne enheten er designet med utskiftbare hjul som gjør det mulig å bruke den på alle typer underlag, og den kan justeres for å passe både høye og lave biler. Det som virkelig setter Turisimo sin underspyler i en klasse for seg, er dens unike evne til å ha en skumkanon montert på. Dette tillater brukere å påføre skum også under bilen, en funksjon som er enestående i markedet. Denne oppfinnelsen, utviklet eksklusivt av Turisimo, er et vitnesbyrd om deres engasjement for å tilby løsninger som gjør bilpleie både effektiv og skånsom, til glede for entusiaster og detailere.

En Ny Æra for Turisimo

I år tar Turisimo et modig skritt ved å tilby sine produkter med 50-60-70% rabatt. Dette er ikke et tegn på redusert kvalitet, men snarere en strategisk beslutning for å tømme lageret før en stor overhaling. Turismo-produktene skal gjennomgå en emulsjon, eller sammenslåing, med kjemien fra Gloss Factory. Dette vil resultere i en ny design og forbedrede formularer som vil bli rullet ut i løpet av vinteren og våren.

Miljøperspektivet

Turisimo har også et miljøperspektiv, som demonstreres ved deres resirkulerte mikrofiberprodukter. Dette perspektivet strekker seg til kjemien i deres produkter, hvor de oppfordrer til minimal bruk for maksimal effekt, noe som ikke bare er kostnadseffektivt, men også miljøvennlig.

De Gode Kuppene gjør du i Black November

Med Black November kan kunder gjøre et kupp på høykvalitetsprodukter som Turisimo's avfetting, Super Slick Soap, underspyler, skumkanon, Suds Heaven og mye mer. Alle Turisimo sine produkter har fått strålende omtaler og høye rangeringer fra kunder som har opplevd deres overlegne rengjøringsevner og kvalitet.

Black November - tid for fornyelse

Black November er mer enn bare en salgsmåned; det er en tid for fornyelse og forbedring. Turisimo står ved en milepæl der de forbereder seg på å ta sine allerede høyt ansette produkter til et nytt nivå. For kunder betyr dette en sjanse til å sikre seg premium produkter til en brøkdel av prisen, mens de ser frem til fremtidige innovasjoner som vil fortsette å forbedre måten de tar vare på sine kjøretøy.

Flere favoritter fra Turisimo