SommerfølelsenNå kan du vinne supre premier hver uke i hele mai og juni!

 

Hver uke gjennom mai og juni trekker vi en vinner, og når vi har anledning tar vi det med i vår direktesending på Facebook.

 

Vi viser deg samtidig nyheter som har kommet eller kommer, holder deg oppdatert på det som skjer og mye mer.
 

Slik blir du med i trekningen:

 

Alle som handler hos oss fra 1. mai 2023 og ut juni 2023 er automatisk med i trekningene. Vi trekker en vinner hver uke helt frem til siste uka i juni.

 

Trekningene skjer hver fredag, og vinnere offentliggjøres i vår eDM samme fredag som trekningen gjøres. Egne datoer for enkelte trekninger, se under.

 

Generelle konkurransevilkår finner du her.

 

PSST! Husk at du får mye inspirasjon og gode tips hvis du følger oss på Youtube.

Dette kan du vinne i konkurransen

Du kan vinne et helt års forbruk av Little Joe

Du kan vinne Little Joe for et helt år

5 heldige vinnere får 12 assorterte Little Joe, nok til et helt års forbruk. Med sin gøyale form og varierte dufter skaper dette en behagelig atmosfære i bilen din. Du finner alle de forskjellige Little Joe her. Hva er din favoritt?

 

Disse trekkes på flere fredager gjennom mai og juni.

Du kan vinne Turisimo startpakke for maskinpolering

Turisimo startpakke til maskinpolering

Du kan vinne en Turisimo startpakke til maskinpolering som inkluderer de nye polishene Turisimo Potente, Turisimo Gentile og Turisimo Delicato. Du får også med Turisimo #2 Heavy Cut Pad, Turisimo #3 Medium Cut Pad, Turisimo Softplush Edgeless og Turisimo Pad Cleaner. I tillegg får du med 6 stk Gloss Factory Easy Squeeze flasker og Gloss Factory padbørste. Med andre ord alt du trenger for å komme i gang når du står klar med poleringsmaskinen.

 

Denne premien trekkes 26. mai 2023.

Dukan vinne Turisimo Undercarriage Washer DeLuxe

Vinn Turisimo Undercarriage Washer DeLuxe

Med en Turisimo Undercarriage Washer Deluxe får du rengjort undersiden av bilen på en genial måte. Undercarriage Washer Deluxe er av høy kvalitet, og kommer med store myke hjul som enkelt lar deg føre underspyleren på alle typer underlag. Underspyleren leveres med 40-graders dyser påmontert, men disse er festet med hurtigkoblinger og kan enkelt byttes ut med 25-graders dyser avhengig av hva du skal rengjøre.

 

Denne premien trekkes 2. juni 2023.

Nå kan du vinne flott tilbehør fra Poka Premium

Vinn flott tilbehør fra Poka Premium

En heldig vinner kan stikke av med både Pro detailervogn, hylle for poleringsputer, holder for poleringsmaskin og flaskeholder fra Poka Premium. Les mer om Poka Premium her.

 

Denne premien trekkes 16. juni 2023.

Nå kan du vinne en Rupes HLR75 iBrid Mini

Vinn Rupes HLR75 iBrid Mini

Du kan vinne den nyskapende og innovative maskinen fra RUPES. Dette er en RÅ maskin du bare blir mer og mer glad i etter hvert som du bruker den! Les mer om maskinen her. Kanskje havner denne herligheten hos deg??

 

Denne premien trekkes 23. juni 2023.

Du kan vinne rensemaskinen Kärcher Puzzi 8/1

Vinn den kraftige tekstilrenseren Kärcher Puzzi 8/1

Tenk deg å bare få en Kärcher Puzzi 8/1 sendt hjem til deg? Det er mulig, for en heldig vinner kommer til å få denne i løpet av konkurranseperioden. Puzzi 8/1 er en rensemaskin på profesjonelt nivå, og kan brukes på både bilseter, tepper, møbler og andre tekstiloverflater. Du kan finne ut mer om Kärcher Puzzi 8/1 her.

 

Denne premien trekkes 30. juni 2023.

Fortsatt lyst til å vinne mer?

Bonus og vinn fete premier!

Nå får alle som kjøper Honey Combination Polishing Pad BEAST med en Honey Combination R-DA Polishing Pad uten ekstra kostnad. Dessuten er du med i trekning av komplett Honey Cobination pad serie + komplett Turisimo Polish serie til en verdi av 1.697,-

 

Når du kjøper nyheten Honey Combination Polishing Pad BEAST i sommer, følger det med vår bestselger Honey Combination R-DA Polishing Pad uten ekstra kostnad uten ekstra kostnad. På baksiden av denne er det et unikt nummer. Ta godt vare på denne - dette er nemmelig "loddet" ditt, som gjør ayt du kan bli én av hele 5 heldige vinnere ppå slutten av sommeren. 

 

Kjøper du flere Honey Combination Polishing Pad BEAST, har du større sjans til å vinne!

 

Vi trekker ut hele 5 heldige vinnere i starten av August, og vinnerne vil bli offentliggjort i eDM og direktesending på Facebook.