Kärcher HD 5/15 CX Vaskepakke Proff høytrykkspyler og vaskepakke

Kärcher HD 5/15 CX Vaskepakke

Proff høytrykkspyler og vaskepakke

Varenr: 169660_bun
10 990,-Kampanjepris
Veil.13 371,-
-+
5 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Karcher HD 5/15 CX er en robust, slitesterk og solid høytrykkspyler. Hos oss er dette helt klart en bestselger, og den foretrukne spyleren. Enten du ønsker en solid høytrykkspyler til profesjonellt bruk, eller du skal ha den råeste høytrykkspyleren hjemme i garasjen til ditt daglige bruk, er dette pyleren for deg. 

 

Denne høytrykkspyleren er vår soleklare favoritt og har vært det gjennom mange år. Her har vi bundlet en god startpakke for deg som elsker å vaske bil. Vi har lagt til den meget gode skumkanonen fra Gloss Factory, sammen med hurtigkoblingene som gjør at du skifter fra lanste til skumkanon på sekunder.

 

Mer bahagelig og effektivt blir det neppe å vaske bil, båt, campingvogn osv. Dette er en høytrykkspyler du vil digge!

 

Kärcher HD 5/15 CX leveres med én enkel trippeldyse der du enkelt kan justere vannstrålen til ditt formål. Du kan velge mellom blyantstråle (0°), viftestråle (25°) og lavtrykks-viftestråle (40°). Høytrykkslangen er en 15m lang stålarmert, fleksibel slange montert på slangetrommel. Strømledningen er 5m, hendig, og 1-fas. 

 

Med et makstrykk på 200 bar og en vannmengde på 500 l/t er dette absolutt den perfekte høytrykkspyler for en effektiv bilvask.  

Gloss Factory Skumkanon:

Gloss Factory Foam Cannon er konstruert med en solid messingdyse for maksimal holdbarhet. Den har en justerbar ventil på toppen for enkelt å kunne regulere mengden skum kanonen produserer. Spredningen av skummet (vinkelen på strålen) er også fullt justerbart.  

Skumkanonen har en unik flaske med gode egenskaper. Flasken er ergonomisk god med fine gripepunkter, som sikrer deg full kontroll også om flasken blir såpeglatt.

Koblinger som følger med:

 

Gloss Factory Degreaser:

Gloss Factory Degreaser skal du bruke som første steg i vaskeprosessen for å fjerne disse sorte prikkene og oljer på lakken. Du vil se produktet jobbe ved at det løser opp asfaltprikkene og de blir brune samtidig som de renner ned på lakken. Dette gjør det enklere å spyle av. 

 

Gloss Factory Foam Wash:

Gloss Factory Foam Wash er snill mot forseglinger og chrome. Mange høy alkaliske skumsåper sliter unødvendig mye på forseglingen din og kan matte ned eller lage skjolder på takrails. Gloss Factory Foam Wash har en ph på rundt 10 og vil være et mildere alternativt. Dette er skummet du bør bruke til vedlikeholdsvasken. Vi anbefaler at du bruker 2-3dl med Foam Wash i skumkanonen og resten med vann for å starte med et godt utgangspunkt. 

 

Gloss Factory Felg og Dekkrens:

Gloss Factory har laget en felg og dekkrens som ikke bare er utrolig effektiv på felgene men også rengjør dekksidene i dybden. Denne felg og dekkrensen fjerner selv den vanskeligste gulningen på felgene samtidig som den er utrolig skånsom grunnet den ikke inneholder syre.

 

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180394