Kärcher HD 5/15 CX Vaskepakke Proff høytrykkspyler og vaskepakke

Kärcher HD 5/15 CX Vaskepakke

Proff høytrykkspyler og vaskepakke

Varenr: 169660_bun
13 999,-
-+
35 stk på lager
Delbetaling fra 691,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Karcher HD 5/15 CX er en robust, slitesterk og solid høytrykkspyler. Hos oss er dette helt klart en bestselger, og den foretrukne spyleren. Enten du ønsker en solid høytrykkspyler til profesjonellt bruk, eller du skal ha den råeste høytrykkspyleren hjemme i garasjen til ditt daglige bruk, er dette pyleren for deg. 

 

Denne høytrykkspyleren er vår soleklare favoritt og har vært det gjennom mange år. Her har vi bundlet en god startpakke for deg som elsker å vaske bil. Vi har lagt til den meget gode skumkanonen fra Gloss Factory, sammen med hurtigkoblingene som gjør at du skifter fra lanste til skumkanon på sekunder.

 

Mer bahagelig og effektivt blir det neppe å vaske bil, båt, campingvogn osv. Dette er en høytrykkspyler du vil digge!

 

Kärcher HD 5/15 CX leveres med én enkel trippeldyse der du enkelt kan justere vannstrålen til ditt formål. Du kan velge mellom blyantstråle (0°), viftestråle (25°) og lavtrykks-viftestråle (40°). Høytrykkslangen er en 15m lang stålarmert, fleksibel slange montert på slangetrommel. Strømledningen er 5m, hendig, og 1-fas. 

 

Med et makstrykk på 200 bar og en vannmengde på 500 l/t er dette absolutt den perfekte høytrykkspyler for en effektiv bilvask.  

Turisimo Foam Cannon Deluxe:

Turisimo Foam Cannon Deluxe er vår beste skumkanon som vil gjøre vaskingen din mer effektiv enn noen gang. Dette er kvalitet til fingerspissene, konstruert for å gi deg den beste bilvasken du kan få.

 

 

Kärcher HD 5/15 CX Vaskepakke inneholder

 

 

Vi har de siste årene fått privilegiet å teste ut en rekke høytrykkspylere i forskjellige prisklasser. Dette er uten tvil vår absolutte favorittspyler i denne prisklassen. Egentlig uansett prisklasse, men det er jo ofte lommeboka som avgjør. Uansett er dette en maskin som fint konkurrerer mot langt dyrere maskiner. Ikke se deg blind på spesifikasjoner. Det er ikke alltid slik at en bil som har speedometer til 300 er bedre enn en med kun 250 på skiva. Det gjelder å lese talla riktig.

 

Kärcher Kaldtvannsvasker HD 5/15 CX er en meget robust, solid og gjennomført slitesterk maskin. Vannmengde, trykk og komfort er avgjørende for hvorfor dette er vår favoritt. I bruk er den rett og slett den beste maskinen på markedet, etter vår mening.

 

Karcher HD 5/15 er en brukervennlig høytrykkspyler

Høytrykksvaskeren Kärcher HD 5/15 CX er en robust, brukervennlig og effektiv kaldtvannsvasker for daglig profesjonell bruk. Med slangetrommel og 15 m stålarmert, fleksibel slange.

 

Kärcher HD 5/15 CX er en kompakt og hendig 1-fas høytrykksvasker med høy rengjøringsassistent og brukerkomfort. Det er en robust og mobil maskin for daglig profesjonell bruk. Høytrykksvaskeren har fleksibel arbeidsposisjon, og kan benyttes både stående og liggende.

 

Kärcher HD 5/15 CX har 2-polet luftavkjølt motor med 3-stemplet axialpumpe, keramiske stempler, og pumpehus i messing, som alle er svært motstandsdyktige mot korrosjon. Dette gir høytrykksvaskeren lengre levetid. Robust deksel beskytter pumpen fra smuss og eventuelle støt. Nedfellbart håndtak i aluminium justeres etter brukerens høyde. Anordning for lagring av kabel, dyser, pistol og strålerør på maskinen slik at tilbehøret alltid er tilgjengelig.

 

Leveres med trippeldyse for rask og enkel justering av vannstrålen. Velg mellom innstillingene blyantstråle, viftestråle (25°) og lavtrykks-viftestråle (40°). Sistnevnte brukes for påføring av rengjøringsmiddel via slangen som ligger i front på spyleren. Automatisk kjemidoseringsenhet for rengjøringsmiddel gir riktig blandingsforhold. Utstyrt med slangetrommel og 15m slange som gir stor arbeidsradius.

 

Teknisk data

Strømforsyning (Ph/V/Hz) 1 / 230 / 50
Vannmengde (l/time) 500
Arbeidstrykk (bar/MPa) 150 / 15
Maks. trykk (bar/MPa) 200 / 20
Effekt (kW) 2,8
Strømledning (m) 5
Vekt med utstyr (kg) 28,3
Vekt inkl. emballasje (kg) 31,2
Mål (l x b x h) (mm) 380 x 370 x 930

 

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180394