Gloss Factory Tørkehåndkle Super absorberende, 60x85cm Gloss Factory Tørkehåndkle Super absorberende, 60x85cm Gloss Factory Tørkehåndkle Super absorberende, 60x85cm

Gloss Factory Tørkehåndkle

Super absorberende, 60x85cm

Varenr: 180057090055170080
89,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Tørkehåndkle er et super absorberende tørkehåndkle for bil, båt, MC og andre kjøretøy. 


Gloss Factory Tørkehåndkle er som et håndkle til bilen din! Det måler hele 85cm x 60cm, og har en enestående 80/20 blanding av polyester og polyamid. Mikrofiberens vekt er på hele 350 g/m², noe som gjør det til et tett, tykt håndkle!

 

Gloss Factory Tørkehåndkle tykke, tettvevde mikrofiber gir et lukseriøst tørkehåndkle tross den rimelige prisen. Gloss Factory Tørkehåndkle er perfekt for å tørke bil. Ikke bare fordi det har en enorm oppsugingsevne, men fordi det har en side med ekstra dype løkker i vevestrukturen, som gjør at eventuelt smuss som ligger på bilen ikke blir dratt utover.

 

Du kan bruke begge sider av Gloss Factory Tørkehåndkle når du tørker bilen, men hvis du er en "finesmecker" og vil ha det perfekte resultatet, skal du først tørke med siden som har store løkker (den myke siden) og deretter tørke med siden som har fast vevestruktur. dette for å oppnå maksimal glans etter tørking av bilen.

 

Labelen er enkel å rive avEt annet utmerket trekk ved dette håndkleet er "silkekanten.  En silkelignende polyester sateng er sydd rundt kantene for å dekke sømmen og kantene av håndkleet. Denne stripen av myk sateng er like myk som resten av håndkleet og forhindrer at sømmen lager mikroiper under tørking.

 

Labelen som er sydd inn i båndet, er enkel å rive av. Vi anbefaler at du river denne av før du bruker håndkleet. Alt for å sitte igjen med et så skånsom tørkehåndkle som mulig.


 

Gloss Factory Tørkehåndkle kan du vaske på 60 °C. Vi anbefaler at du bruker spesialmiddel for mikrofiber når du vasker tørkehåndkleet og ungår bruk av skyllemiddel.

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
141888