130396

Gloss Factory Salty Wiper Boost

Tilsetning til spylervæske, 60ml

Varenr: 18140137090045472651
45,-Kampanjepris
Veil.89,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Salt har den evnen at det binder seg til alt underlag og vi opplever dermed at det blir en grå film på ruta vinterstid - uansett hvor mye spylervæske man spyler på ruta. Ved å tilsette kun én kork Gloss Factory Salty i spylervæska løser man denne bindingen i saltet og spylervæska klarer dermed å gi krystallklare ruter, ved å bruke mindre spylervæske.

 

Du får krystallklare ruter på "no time".

 

 

Gloss Factory Salty er vannbasert og inneholder egenskaper som angriper og fjerner salt fra enhver overflate. Gjentatt bruk med Salty vil bryte ned og fjerne gammelt salt.

 

Gloss Factory Salty er trygg å bruke på metall, aluminium, glassfiber, lakk, gummi, plast, krom, glass eller andre overflater utsatt for salt. Gloss Factory Salty vil ikke fjerne voks, men vaske bort salt og etterlate en beskyttende film på overflaten som beskytter mot rust og korrosjon.

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Nilsen10.12.2021Upassende?
Gloss Factory Salty Wiper BoostTilsetning til spylervæske, 60mlFantastisk produkt, fjerner saltfilmen fra ruta
Gloss Factory Salty Wiper BoostTilsetning til spylervæske, 60mlKjøpte flere, greit til smågaver. Sparer mye spylevæske.
Gloss Factory Salty Wiper BoostTilsetning til spylervæske, 60mlFantastisk. Fjerner salthinnen på en effektiv måte.
Gloss Factory Salty Wiper BoostTilsetning til spylervæske, 60mlFunker dårlig.. Fulgte bruksveiledningen uten at dette ga noe resultat. Prøvde dobbel dose også men ga lite resultat
Gloss Factory Salty Wiper BoostTilsetning til spylervæske, 60mlDette produktet,kan jeg anbefales på det varmeste. Mvh Ronny.
Harald30.01.2021Upassende?
Gloss Factory Salty Wiper BoostTilsetning til spylervæske, 60mlJeg har testet den over en Periode nå, sammen med en kollege og vi lagt ikke merke på noe forskjell til før. Kanskje det har noe med å gjøre at vi har begge glassforsegling på!
Gloss Factory Salty Wiper BoostTilsetning til spylervæske, 60mlVeldig fornøyd med kjøpet. Har blitt avhengig av Gloss Factory Salty Wiper Boost. Mye klarere frontrute etter en dusj med spylervæska på både frontruta og bakruta. Utrolig kjapt levering til å være nå i Koronatiden og som Bjørn Aage sa i en video at man kanskje kunne risikere å ha levering forsinket til over nyttår, men det imponerte meg med at jeg fikk pakka mi etter 2 dager. Stjerne i boka Garasjetid og godt nyttår.
Gloss Factory Salty Wiper BoostTilsetning til spylervæske, 60mlflasken bør oppevares i en pose, den begynte og lekke og rant ut i døren i bilen min før jeg hadde fått åpnet den. utenom det supert produkt
130396