129097

Gloss Factory Foam Booster 1L

Lag skum med hva du vil! 1 liter

Varenr: 18140077090045471883
158,-Kampanjepris
Veil.198,-
Volum
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Gloss Factory Foam Booster er et uvanlig morsomt produkt. 

 

Foam Booster er laget for å skape mer skum i hva enn som helst du vil bruke det i. Produktet er nøytralt og vil ikke forandre vaskeffekt eller ligndende, kun øke skumbildet.

Slik bruker du Gloss Factory Foam Booster

  • Har du en skumsåpe du skulle ønske skummet litt mer? Ha oppi to korker Foam Booster.
  • Har du en felgrens du ville testet med mer skum i? Ha oppi to korker Foam booster.
  • Skummer såpevannet i bøtten litt dårlig? Ha oppi to korker Foam booster.

 

Gloss Factory Foam Booster har ingen grenser og du kan tilføre det i alt. Vi har funnet det perfekt til såpevannet i bøtten og skumkanonen men fant fort flere områder det passet seg til. Vi begynte å bruke det i en pumpekanne sammen med Gloss Factory All Purpose Cleaner for å øke virketiden når vi vasket utvendig og harde plast overflater innvendig. 

 

Hvorfor burde du ha Gloss Factory Foam Booster?

Vi legger ikke skjul på at skum er gøy og gjør vaskeopplevelsen litt bedre. Skum har også en økende effekt i virkingen av det produkt du bruker det i. Ved å tilføre skum vil produktet hefte bedre på alle overflater - også de vertikale. dette betyr at såpen du blander dette i vil få bedre til til å virke og dermed kan løse vanskeligere skitt. I så måte øker Foam Booster effekten i det produkt du bruker den i. Og som en bonus, vil du kanskje klare å løse skitt med mildere kjemikalier, og dermed sparer du miljøet!

 

 

Vi anbefaler ikke at du bruker det i produkter som skal brukes på glass eller skinn. Produkter må heller ikke blandes med uegnete produkter som petrokjemiske avfettinger og lignende. Kun produkter som kan blandes ut vann eller er vannbaserte. 

OBS: For å lage skum krever det at du bruker en skumkanon eller trykkanne beregnet for å lage skum. Bruker du objekter som ikke er beregnet for å lage skum vil du heller ikke oppleve en økning av skum. 

 

Flere brukertips av Gloss Factory Foam Booster

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 3 Gloss Factory
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
Produsent Gloss Factory
Type Skumsåpe


Dokumenter
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Skummer som bare det. Å det gir skum på alt jeg har testa.
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Alltid fornøyd med varer fra Garasjetid.
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Prøvde på husvask også og fungerte bra.
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Fantastisk nettbutikk! Du får varene bare et par - tre dager etter de er bestilt! Fenomenal kundeservice og, som svarer uansett om det er helg eller ikke, og gjerne på kveldstid og!
Ørjan19.06.2021Upassende?
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Meget hendig, og gjør vask til en lek med ekstra skum i bøtta og i skumkanonen. Anbefales!
Marius03.06.2021Upassende?
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Fungerer bra, har testet det på litt ulike såper, enkelte såper krever en del mer boost enn andre, fungerer best på såper beregnet for høytrykk, men igjen generelt bra.
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Kjøpte denne for å blande noen rester av vanlig såpe i skum kanonen min. Dette fungerer. Kjekt produkt når en bruker skum kanon.
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Fungerte veldig bra! Jeg er ekstra fornøyd med den korte leveringstiden!
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Fungerer bra men må man må som regel ha litt mer enn en kork.
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Fungerte som forventet, skummer så det holder
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Ser ut til å være ett produkt man må ha mere av. Har bare fått testet vask av 3 biler. Men er fornøyd med dette så langt
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Skum gange skum! Alt skummer, gir god effekt god henger lenge på lakken !
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Dette er et bra produkt som fungerer veldig bra. Skal veldig lite til for at vaskebøtta eller skumkanonen begynner å gi mer skum ved bruk.
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Får vann til å skumme :) Artig produkt som utvider bruksområdet og øker effekten på felgrenser, såper, forvaskskum og så videre. Alle produkter(nesten) som kan blandes med vann nyter godt av et par korker av denne! Bør ikke brukes i boblebad/ Jacuzzi eller badestamp! :D
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Foambooster - få såpa til å få god tid å virke
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Foambooster - få såpa til å få god tid å virke
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Gloss Factory Foam Bruker jeg for å få et fastere skumbelegg på biler når jeg forvansker bilen med Autoglym Polar Blast.
Asgeir22.12.2020Upassende?
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Veldig gøy å teste den med forskjellige såper og avfettinger
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Funker på det meste. Bruker den stort sett med glosser caruba wash&wax så en kan bruke den til skumkanon. Bruker den også hvis hvis såpeblandingen i skumkanonen er for tynn. Har brukt den noen ganger på sonax power clean.
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil! Et utmerket produkt, et par spruter er nok for å få til tykt skum.
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Ett fint produkt som før alt til og skumme. Det gjør bilvasken til en lek. Og den er drøy. En liten kork er nok.
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Fin hjelp til diverse produkter. Bruker denne hvis jeg ikke ønsker at den alkaliske forvasken skal være så sterk.
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Dette var morro. Ikke prøvd på billig såpe enda, men utifra videoene dere har lagd så skummer nok det og 🤩
Ståle12.11.2020Upassende?
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Topp produkt. Gjør absolutt nytten hvis du ønsker å få litt tykkere skum.
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Hjalp selv bare i bøtta med den ikke skummende såpa jeg hadde. Denne funker. Med en ordentlig skumkanon så vil den fungere enda bedre på det meste.
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Suverent produkt, gjør vasken enda mer moro
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Kjempemessig! Hadde kanskje ventet ennå tykkere skum.
Stian09.09.2020Upassende?
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Gjør som den sier, det blir skum. Skum er gøy.
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Toppen hadde en sprekk da jeg mottok produktet, heldigvis hadde ikke produktet rent ut av flaske slik den gjorde i kjemikassen min... Ellers er det mulig at jeg har fått en dårlig batch, men skummet ble ikke markant bedre av å bruke denne.
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Nå er denne brukt enda mer. Blandet den sammen med husvask også. Skummet veggen og møkka bare rant av. Aldri hatt så rent hus og garasje utvendig. Så funker til mer en bare bilvask??
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Fantastisk produkt som gjør bil å hus vask enkelt
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Den får alt av såpe å skumme veldig. Flasken varer lenge, for du bruker bare en liten desj.
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Resultatet var glimrende skummet ble doblet med bare en liten kork tilsatt.
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Gir godt skum til alle såper. Funker også godt til husvask.
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Veldig morsomt med skum. Anbefales på det sterkeste.
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Funker faktisk på husvask også! ??????
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Knallbra produkt, fikk til og med Shampo fra Biltema til og skumme fint...
Vegard14.05.2020Upassende?
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Dette var jo bare en vits. Var jo så dårlig at det nesten ble mindre skum...
Gloss Factory Foam BoosterLag skum med hva du vil!Fikk denne i posten nå før helgen. Ble prøvd i dag på en såpe som er beregnet for bøtte, men dæven det ble skum. Så den lover det som står på den.
Gloss Factory Foam Booster 1LLag skum med hva du vil! 1 literSkuff! Jeg kjøpte foam booster for å få et tykkere skum som skulle gi lenger hengetid på bilen. Dette fungerte overhodet ikke! Har prøvd på 3 forskjellige skumkonsentrat, med opptil 5 ganger så sterk dose som anvist. Ser overhode ingen forskjell. Skumkonsentrat skummer jo uansett, så skum blir det, men skummet blir ikke tykkere, og henger ikke lenger på bilen.
Gloss Factory Foam Booster 1LLag skum med hva du vil! 1 literGjør akkurat det produktet lover! Skum, skum og skum ??
129097