Clear Vision Kit Klar sikt i all slags vær!

Clear Vision Kit

Klar sikt i all slags vær!

Varenr: 174109_bun
569,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Vinter kan være en utfordring for klar sikt ut av bilen. Det legger seg gjerne et seigt lag av salt og asfaltblanding utenpå rutene, og på innsiden blir et nærmest usynlig slør, som reduserer sikt i motlys.

 

Med Clear Vision Kit tar du kontroll over dette, og sikrer krystallklar sikt selv under de mest utfordrende forhold. Dette settet er ikke bare en samling rengjøringsprodukter; det er en vitenskapelig utviklet løsning som angriper og oppløser veisalt, fett, og annen forurensning som kan forringe sikt og sikkerhet.

 

Ved å he en "skvett" Gloss Factory Salty Wiper Boost spylervæsken, kan du med kun én kork oppnå en langvarig, krystallklar sikt som motstår de vanlige utfordringene saltede veier representerer. Dette er ikke bare rengjøring – det er vedlikehold av høy optisk standard for din bil.

Clear Vision Kit inneholder

Turisimo Clear Vision Inside - Interiørrens uten sprit og ammoniakk (500 ml)

Denne interiørrensen er spesielt formulert for å takle inngrodd sot, fett og andre forurensninger som finnes innvendig i bilen. Med sin alkohol- og ammoniakkfrie sammensetning, er den trygg for bruk på alle delikate overflater som innvendige glassflater, navigasjonsskjermer, instrumentpaneler og pianolakk, samtidig som den etterlater en behagelig duft. 

Gloss Factory Glassrens Skum (500 ml)

For de eksterne glassflatene kommer Gloss Factory Glassrens Skum til sin rett. Denne skumrens er designet for å effektivt fjerne veisalt, asfaltrester, og annen vanskelig skitt som norsk klima kan påføre bilens ruter. Skumformelen klamrer seg til glasset og trekker forurensningene opp i boblene for enkel fjerning, og etterlater glasset uten striper og helt rent.

Gloss Factory Salty Wiper Boost - Tilsetning til spylervæske (60 ml)

Gloss Factory Salty Wiper Boost er et revolusjonerende tillegg til spylervæsken som effektivt bryter ned og fjerner saltbindinger på ruten. Med denne tilsetningen vil du bruke mindre spylervæske og oppnå krystallklare ruter raskere, noe som er essensielt for sikker kjøring i vinterhalvåret.

Work Stuff Zephyr Waffle Towel - Glassklut (35x35 cm)

For å fullføre rengjøringsprosessen, inkluderer settet en Work Stuff Zephyr Waffle Towel. Denne mikrofiberkluten med vaffelmønster er ideell for å tørke av glassflater uten å etterlate striper eller skjolder. Den er også egnet for rengjøring av tekstiloverflater og interiørpaneler.

 

Med Clear Vision Kit er du sikret en uslåelig kombinasjon av produkter som sammen gir deg den klareste utsikten og reneste bilglasset, uansett værforhold. Sikkerhet og klarhet er nå innen rekkevidde med dette omfattende vedlikeholdssettet for bilen din.

HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
186054