Gloss Factory Bobil vask og beskytt Fjern sorte renner, vask og beskytt

Gloss Factory Bobil vask og beskytt

Fjern sorte renner, vask og beskytt

Varenr: 173093_bun
799,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Bobil og camping krever kjemikalier som er 100% trygge for plast/gummilister, pleksiglass og andre detaljer som raskt kan forringe om det brukes feil vaskemidler. Vi har derfor satt sammen en pakke som tar deg gjennom hele prosessen. Inkludert å fjerne sorte renner, skumvask og en god beskyttelse til slutt.

 

Gloss Factory Bobil vask og beskytt Kit inneholder

Gloss Factory Sort Bort, 1 liter

 

Sorte renner refererer til mørke striper eller flekker som kan dannes på sidene av bobiler, campingvogner og andre kjøretøyer. Disse flekkene oppstår ofte som et resultat av nedbør, spesielt regnvann, som renner nedover kjøretøyets sider og transporterer skitt, støv og forurensninger fra luften. Når vannet fordampes, blir disse partiklene igjen og danner de karakteristiske mørke striper. Sorte renner kan være vanskelige å fjerne med vanlig vask og rengjøring.

 

Gloss Factory Sort Bort er designet for å effektivt fjerne disse mørke flekkene og gjenopprette kjøretøyets utseende. Den har en høyere konsentrasjon av "kompleksbindere" som gjør at den lett løsner smuss, uten å ta bort voks. Kompleksbindere binder seg til mineral- og metallforurensinger, dette er byggestenene til skitten og ikke voksen, noe som gjør at voksen forblir urørt etter behandling. Passer til båter, bobiler, campingvogner og andre kjøretøy.

Gloss Factory Foam Wash Pear Edition, 5 liter

Gloss Factory Foam Wash Pear Edition er snill mot forseglinger og chrome. Mange høy alkaliske skumsåper sliter unødvendig mye på forseglingen din og kan matte ned eller lage skjolder på takrails. Gloss Factory Foam Wash har en ph på rundt 10 og vil være et mildere alternativt. Dette er skummet du bør bruke til vedlikeholdsvasken. 

 

Gloss Factory Foam Wash er drøy i bruk. Vi anbefaler at du bruker 1-2 dl med Gloss Factory Foam Wash Pear Edition i skumkanonen og 8-9 dl vann.

Gloss Factory Skumforsegling, 1 liter

Gloss Factory Skumforsegling er en syntetisk lakkforsegling, som påføres med skumkanon etter vask. Dette gjør det lettere å nå store kjøretøy som f.eks. bobil og campingvogn. Gloss Factory skumforsegling vil forsterke en allerede eksisterende coating eller lakkforsegling. Men den vil også gi en ubeskyttet overflate god beskyttelse og vannavisende egenskaper.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
185015