Gloss Factory Matteklyper 4pk. Matteklyper i rustfritt stål Gloss Factory Matteklyper 4pk. Matteklyper i rustfritt stål

Gloss Factory Matteklyper 4pk.

Matteklyper i rustfritt stål

Varenr: 172808_bun
649,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Matteklyper er laget av rustfritt stål og er meget robuste. De kan monteres på vegg og er ugjennomtrengelige for rust og korrosjon. Disse praktiske klypene kommer i en praktisk 4-pack, slik at du har nok til å håndtere flere gulvmatter samtidig.

 

 

Matteklypene har en sterk fjær og plastblokk som sikrer at mattene holdes på plass. De kan brukes til å holde matten på plass mens du vasker den, noe som gjør det lettere å vaske matten grundig. Uansett om du er en profesjonell detailer eller en entusiastisk bileier, vil du sette pris på den praktiske bruken av disse klypene.

 

Gloss Factory Matteklyper er laget av høykvalitetsmaterialer, som sikrer langvarig bruk uten slitasje eller deformasjon. De er konstruert av robust rustfritt stål, som gir dem solid stabilitet og pålitelighet. Disse klypene er vanntette og vil ikke ruste selv under våte forhold.

 

 

Noen tips og fordeler ved Gloss Factory Matteklyper

  • Heng og rengjør bilens gulvmatter ved hjelp av Gloss Factory Matteklyper! Dette er en utmerket måte å lufttørke våte bilmatter som trenger en grundig rengjøring.
  • Matteklypene kan enkelt henges eller monteres hvor som helst og er perfekte for å henge opp gulvmatter slik at du kan vaske, rengjøre og tørke dem effektivt. Du kan montere dem på veggen eller en flat overflate etter behov.
  • Gloss Factory Matteklyper har en tung fjær som holder selv de tyngste mattene på plass, selv mens du bruker en høytrykksspyler for grundig rengjøring.
  • Disse klypene måler 28,4 cm høye x 3,8 cm i bredde, og har to monteringshull på 1,3 cm for enkel og sikker montering. Skruer som passer perfekt ser du i "tilbehør" under. Du trenger 2 skruer pr. matteklype.

Hver 4-pack av Gloss Factory Matteklyper kommer pakket og forseglet 2 stk 2-pack, og er klar til bruk. Med dette praktiske settet kan du effektivisere arbeidet med å vaske bilens gulvmatter og oppnå en grundig rengjøring uten frustrasjon.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184730