Gloss Factory Matteklype, 2pk. Matteklyper i rustfritt stål Gloss Factory Matteklype, 2pk. Matteklyper i rustfritt stål Gloss Factory Matteklype, 2pk. Matteklyper i rustfritt stål

Gloss Factory Matteklype, 2pk.

Matteklyper i rustfritt stål

Varenr: 172279
379,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Matteklyper er laget av rustfritt stål og er meget robuste. De kan monteres på vegg og er ugjennomtrengelige for rust og korrosjon.

 

Matteklypene har en sterk fjær og plastblokk som sikrer at mattene holdes på plass. De kan brukes til å holde matten på plass mens du vasker den, noe som gjør det lettere å vaske matten grundig

 

 

Gloss Factory Matteklyper er et must-have for alle som ønsker å effektivisere arbeidet med å vaske bilen sin. De har et intuitivt design som gjør det enkelt å feste og løsne klypene, slik at du kan spare tid og unngå frustrasjon. Uansett om du er en profesjonell detailer eller en entusiastisk bileier, vil du sette pris på den praktiske bruken av disse klypene.

 

Gloss Factory Matteklyper er laget av høykvalitetsmaterialer, som sikrer langvarig bruk uten slitasje eller deformasjon. De er konstruert av robust rustfritt stål, som gir dem solid stabilitet og pålitelighet.

 

 

Noen tips og fordeler ved Gloss Factory Matteklyper

  • Heng og rengjør bilens gulvmatter ved hjelp av Gloss Factory Matteklyper! Dette er en utmerket måte å lufttørke våte bilmatter som trenger en god rengjøring.
  • Matteklypene kan henges eller monteres hvor som helst og er perfekte for å henge opp gulvmatter for å vaske, rengjøre og tørke. De kan monteres enkelt på veggen eller på en flat overflate.
  • Gloss Factory Matteklyper er laget av høykvalitets rustfritt stål med vanntette materialer som ikke vil ruste.
  • De har en tung fjær som holder selv de tyngste mattene på plass, selv mens du bruker høytrykksspyleren.
  • Matteklypene måler 28,4 cm høye x 3,8 cm brede og har to monteringshull på 1,3 cm. Skruer som passer perfekt ser du i "tilbehør" under. Du trenger 2 skruer pr. matteklype.
  • Hver klype kommer pakket i 2-pack og forseglet.
HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184146