Gloss Factory Komplett Poleringsputer 12 puter + Poka Premium Hylle for puter

Gloss Factory Komplett Poleringsputer

12 puter + Poka Premium Hylle for puter

Varenr: 172253_bun
1 099,-
-+
30 stk på lager
Delbetaling fra 137,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Dette er et komplett "starterkit" med plenty poleringsputer og en meget solid og god veggholder, slik at du hele tiden har orden i poleringsputene.

 

Gloss Factory Komplett Poleringsputer inneholder

Gloss Factory poleringsputer myk og hard

Gloss Factory poleringsputer er en poleringsputer laget for bruk på Dual Action maskiner. Disse putene er konstruert for å fjerne vaskeriper og skape god glans med et medium til fint poleringsmiddel.

 

Når du polerer med Dual Action maskiner er det viktig å ha riktig puter. Puten du velger bør helst ha åpen celle struktur som gjør at polish, lakk som er slipt av og luft trekker inn i puten. Dette gjør at du opprettholder en bedre poleringseffekt når du polerer og samtidig blir ikke puten like varm.

 

Puten måler 130mm/150mm

Gloss Factory Medium pute med indikator

"Intelligent" poleringspute 125/140 mm

Et av de største problemene når vi polerer er utvikling av varme i poleringsputen. Det er nesten en del av erfaringen å ødelegge poleringsputer på denne måten, men må det være sånn? Nei, for Gloss Factory introduserer medium poleringspute med fargeindikator. Dvs. dette er en "intelligent" poleringspute som sier ifra når du polerer feil. Smart. Dessuten gjør det poleringsjobben mer effektiv og gir deg bedre resultat!

 

 

Når vi polerer med en Dual Action poleringsmaskin skaper vi ikke betydelig varme mot lakken, men selve poleringsputen kan ofte bli varm. En for varm poleringspute slites fortere ut, blir ustabil, "punkterer" og kan i verstefall gå i oppløsning mens maskinen er på. Dette gjør at du bruker undøvendig mye penger på poleringsputer og det skaper irritasjon.

 

Gloss Factory Medium pute med indikator er en god allround poleringspute for å fjerne vaskeriper og skape glans. Bruk den sammen med en grov polish for å fjerne mye slitasje, eller med en medium polish for å fjerne vaskeriper og skape god glans. Samtidig har poleringsputen den fordelen at den sier ifra til deg når den trenger en pause.

 

Dette er spesielt med Gloss Factory Medium poleringspute

Gloss Factory Medium poleringspute er bygget opp av et helt spesielt fargeskiftende skum. Poleringsputen vil gå fra oransje til gul når den oppnår ca 45 grader celsius. Når du ser at poleringsputen begynner å skifte farge betyr det at det er på tide å skifte til en ny pute og la den du bruker få litt hvile. Dette sikrer at du bruker puten når den er optimal samt du unngår unødvendig slitasje på puten.

 

Gloss Factory Medium poleringspute er bygd opp av åpen celle struktur som lar luft passere gjennom puten for å kjøre den ned, samtidig som lakk og gammel polish også trekker opp i puten. Åpen celle struktur er den foretrukne teknologien ved polering med dual action maskin.

Poka Premium hylle for poleringsputer

Poka Premium poleringsputemater laget i høy kvalitet for poleringsputer fra 80mm til 165 mm i diameter, frontåpningen lar deg enkelt ta ut poleringsputer.

Poka Premium holder høy kvalitet med 1,5mm galvanisert stål og pulverlakkert, dette sikre at produktet holder seg pent over lang tid.

Spesifikasjoner Poka Premium hylle for poleringsputer

  • Passer poleringsputer fra 80mm til165 mm i diameter
  • Plass til ca 15 poleringsputer
  • Lengde: 40 cm
  • Dybde: 10 cm
  • Bredde: 17 cm

*Produktet inkluderer ikke monteringsmateriell og produkter som er brukt som illustrasjon på bildet er ikke inkludert.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184120