Gloss Factory Medium pute med indikator "Intelligent" poleringspute 125/140 mm Gloss Factory Medium pute med indikator "Intelligent" poleringspute 125/140 mm Gloss Factory Medium pute med indikator "Intelligent" poleringspute 125/140 mm Gloss Factory Medium pute med indikator "Intelligent" poleringspute 125/140 mm

Gloss Factory Medium pute med indikator

"Intelligent" poleringspute 125/140 mm

Varenr: 1703507090055172688
179,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Et av de største problemene når vi polerer er utvikling av varme i poleringsputen. Det er nesten en del av erfaringen å ødelegge poleringsputer på denne måten, men må det være sånn? Nei, for Gloss Factory introduserer medium poleringspute med fargeindikator. Dvs. dette er en "intelligent" poleringspute som sier ifra når du polerer feil. Smart. Dessuten gjør det poleringsjobben mer effektiv og gir deg bedre resultat!

 

 

Når vi polerer med en Dual Action poleringsmaskin skaper vi ikke betydelig varme mot lakken, men selve poleringsputen kan ofte bli varm. En for varm poleringspute slites fortere ut, blir ustabil, "punkterer" og kan i verstefall gå i oppløsning mens maskinen er på. Dette gjør at du bruker unødvendig mye penger på poleringsputer og det skaper irritasjon.

 

Gloss Factory Medium pute med indikator er en god allround poleringspute for å fjerne vaskeriper og skape glans. Bruk den sammen med en grov polish for å fjerne mye slitasje, eller med en medium polish for å fjerne vaskeriper og skape god glans. Samtidig har poleringsputen den fordelen at den sier ifra til deg når den trenger en pause.

 

Dette er spesielt med Gloss Factory Medium poleringspute

 

 

Gloss Factory Medium poleringspute er bygget opp av et helt spesielt fargeskiftende skum. Poleringsputen vil gå fra oransje til gul når den oppnår ca 45 grader celsius. Når du ser at poleringsputen begynner å skifte farge betyr det at det er på tide å skifte til en ny pute og la den du bruker få litt hvile. Dette sikrer at du bruker puten når den er optimal samt du unngår unødvendig slitasje på puten.

 

Gloss Factory Medium poleringspute er bygd opp av åpen celle struktur som lar luft passere gjennom puten for å kjøre den ned, samtidig som lakk og gammel polish også trekker opp i puten. Åpen celle struktur er den foretrukne teknologien ved polering med dual action maskin.

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
181664