Gloss Factory Felg og Dekkvask Kraftig rengjøring av dekk og felg!

Gloss Factory Felg og Dekkvask

Kraftig rengjøring av dekk og felg!

Varenr: 172201_bun
495,-
-+
15 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory BEIST Felgrens og Gloss Factory Felg & Dekkrens asser sammen som hånd i hanske. Den kraftigste felgrensen for å rydde skikkelig opp i skitne felger i kompaniskap med en kraftig dekkvask for å trekke møkka ut av dekksidene.

Gloss Factory Felg og Dekkvask inneholder

  • Gloss Factor BEIST Felgrens, 750 ml.
  • Gloss Factory Felg & Dekkrens, 1 liter
  • Work Stuff Work Bottle, 750 ml.
  • Work Stuff Black Rubber Detailing Brush
  • Work Stuff Stiff Detailing Brush

 

 

Gloss Factory Beist Felgrens er en felgrens på nedre del av pH skalaen. Dvs. en meget kraftig felgrens som vil løse de fleste utfordringer du har på felgene. Enten det er fastbrent bremsestøv, sot som har satt seg skikkelig godt fast eller organisk søle og skitt som sitter hardt fast. Gloss Factory BEIST felgrens er løsningen når du står fast.

 

Gloss Factory BEIST Felgrens ligger ned mot 2 på pH skalaen. Den er tixotropisk, dvs. at den er tykkflytende og henger godt på vertikale flater. Dette betyr at den får tid til å jobbe seg inn i, og løse opp skitten. Den har en sterk rød farge, som gir deg full oversikt på hvor du sprayer. Gloss Factroy BEIST Felgrens er en skikkelig kraft-kar, som biter godt fra seg og rydder opp i utfordrende felger.

 

 

Slik bruker du Gloss Factory BEIST Felgrens

 

Gloss Factory BEIST Felgrens brukes som den er, rett fra flaska for den beste effekten. Dersom du ikke har behov for en supersterk felgrens, men klarer deg "bare" med en sterk felgrens, kan du blande den ut 1:3. Den vil fortsatt være noe tixotropisk og være kraftigere enn de fleste andre felgrens på markedet.

 

  1. Sørg for at overflaten er avkjølt. Stå alltid i skyggen og vask og ikke vask umiddelbart etter kjøring. Vi anbefaler at du vasker én og en felg helt ferdig av gangen.
  2. Påfør et jevnt lag med Gloss Factory Beist Felgrens på alle eikene. Husk å også spraye inn i tønna.
  3. La produktet virke i et par minutter, før du jobber det inn med en myk børste. La det virke litt til og med en total virketid på ca. 5 minutter. Pass på at det ikke tørker på overflaten.
  4. Spyl godt med mye vann, til du er kvitt alle rester av felgrensen.

Slik bruker du Gloss Factory Felg og Dekkrens

Gloss Factory Felg og Dekkrens er en høy alkalisk og effektiv felg og dekkrensrens.

 

Gloss Factory har laget en felg og dekkrens som ikke bare er utrolig effektiv på felgene men også rengjør dekksidene i dybden.

 

Produktet er også laget for å rengjøre dekksidene ekstremt effektivt. Spray rikelig på dekksidene og bruk en børste til å hjelpe. Du vil umiddelbart se at du fjerner den brune hinnen på dekket. Gjør dette frem til skummet du skaper ikke blir brunt og du har rene dekksider.

 

Gloss Factory Felg og Dekkrens er klar til bruk, men kan med fordel blandes helt opp til 1:10, avhengig av grad av skitt. Som oftest vil du faktisk oppdage at den har best effekt når du blander 1:5 - 1:10, noe som også gjør den svært prisgunstig.

3 typer felgrens

I all hovedsak finnes det 3 typer felgrens. Alkalisk, pH-nøytral og syrebasert. Se filmen under hvor vi snakker oss gjennom de 3 typene og kanskje opplarer hva forskjellen er.

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184065