Gloss Factory Beist Felgrens Basic Kit Kraftig felgrens som rydder opp!

Gloss Factory Beist Felgrens Basic Kit

Kraftig felgrens som rydder opp!

Varenr: 172200_bun
259,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory BEIST Felgrens er den kraftigste felgrensen vi har. Du kan bruke den som den er, råsterk og problemløser for de fleste oppgaver, eller blande den ut 1:3 på den medfølgende sprayflasken, for en god og sterk vedlikeholdsrens.

 

I dette hitet får du med en Work Stuff sprayflaske på 750 ml, en Work Stuff kost med gummihåndtak og 750 ml. Gloss Factory BEIST Felgrens.

 

Gloss Factory Beist Felgrens er en felgrens på nedre del av pH skalaen. Dvs. en meget kraftig felgrens som vil løse de fleste utfordringer du har på felgene. Enten det er fastbrent bremsestøv, sot som har satt seg skikkelig godt fast eller organisk søle og skitt som sitter hardt fast. Gloss Factory BEIST felgrens er løsningen når du står fast.

 

Gloss Factory BEIST Felgrens ligger ned mot 2 på pH skalaen. Den er tixotropisk, dvs. at den er tykkflytende og henger godt på vertikale flater. Dette betyr at den får tid til å jobbe seg inn i, og løse opp skitten. Den har en sterk rød farge, som gir deg full oversikt på hvor du sprayer. Gloss Factroy BEIST Felgrens er en skikkelig kraft-kar, som biter godt fra seg og rydder opp i utfordrende felger.

 

Slik bruker du Gloss Factory BEIST Felgrens

 

Gloss Factory BEIST Felgrens brukes som den er, rett fra flaska for den beste effekten. Dersom du ikke har behov for en supersterk felgrens, men klarer deg "bare" med en sterk felgrens, kan du blande den ut 1:3. Den vil fortsatt være noe tixotropisk og være kraftigere enn de fleste andre felgrens på markedet.

 

  1. Sørg for at overflaten er avkjølt. Stå alltid i skyggen og vask og ikke vask umiddelbart etter kjøring. Vi anbefaler at du vasker én og en felg helt ferdig av gangen.
  2. Påfør et jevnt lag med Gloss Factory Beist Felgrens på alle eikene. Husk å også spraye inn i tønna.
  3. La produktet virke i et par minutter, før du jobber det inn med en myk børste. La det virke litt til og med en total virketid på ca. 5 minutter. Pass på at det ikke tørker på overflaten.
  4. Spyl godt med mye vann, til du er kvitt alle rester av felgrensen.

3 typer felgrens

I all hovedsak finnes det 3 typer felgrens. Alkalisk, pH-nøytral og syrebasert. Se filmen under hvor vi snakker oss gjennom de 3 typene og kanskje opplarer hva forskjellen er.

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184062