Gloss Factory Applikator for plast/gummi Applikator for plast- og gummifornyer Gloss Factory Applikator for plast/gummi Applikator for plast- og gummifornyer

Gloss Factory Applikator for plast/gummi

Applikator for plast- og gummifornyer

Varenr: 1703527090055172701
49,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Applikator for plast- og gummifornyer ligger godt i håndflaten og lar deg enkelt påføre ditt favorittprodukt på plast- og gummidetaljer.

 

 

Gloss Factorys applikator for plast og gummi representerer et betydelig fremskritt innen bilvedlikeholdsprodukter. Denne unike applikatoren fra Gloss Factory er spesielt designet for å påføre plast- og gummiforlenger på en jevn og nøyaktig måte, noe som gir profesjonelle resultater hver gang.

 

Applikatoren er konstruert med en sort skumside for å påføre produktet på en nøyaktig og effektiv måte. Dette sikrer at plast- og gummiforlengeren påføres jevnt og effektivt, og bidrar til å unngå vanlige problemer som striper og flekker. Med et ergonomisk gult håndtak, er applikatoren komfortabel å jobbe med, noe som gjør påføringen enda enklere.

 

Gloss Factorys applikator for plast og gummi er et uunnværlig verktøy for de som prioriterer kvalitet og presisjon i sitt bilvedlikeholdsarbeid. Med denne applikatoren fra Gloss Factory, kan du maksimere effektiviteten av dine plast- og gummiforlengerprodukter, og sikre en feilfri påføring hver gang.

 

 

Som en del av det omfattende sortimentet av bilvedlikeholdsprodukter fra Gloss Factory, er denne applikatoren utviklet med merkets engasjement for å kombinere innovativ teknologi med praktiske løsninger. Gloss Factory forstår behovene til både bilentusiaster og profesjonelle detaljerere, og deres produkter, som applikatoren for plast og gummi, er utformet for å oppfylle og overgå disse kravene.

 

Invester i Gloss Factorys applikator for plast og gummi for å opprettholde et høyt nivå av bilpleie. Denne applikatoren gjør det enklere å oppnå et profesjonelt utseende og beskyttelse for bilens plast- og gummideler, og fremhever Gloss Factorys evne til å levere høykvalitets bilvedlikeholdsprodukter til markedet.


Applikatoren måler 85mm i diameter. 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
181666