Gloss Factory Applikator voks & polish 3 lags applikator for polering og voks Gloss Factory Applikator voks & polish 3 lags applikator for polering og voks Gloss Factory Applikator voks & polish 3 lags applikator for polering og voks

Gloss Factory Applikator voks & polish

3 lags applikator for polering og voks

Varenr: 1703517090055172695
49,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Applikator for voks & polish er en tosidig trelags applikator som lar deg både vokse og polere med samme applikator.

 


 

Gloss Factorys applikator for voks og polish er en teknologisk milepæl innen påføring av bilspleieprodukter. Denne innovative applikatoren fra Gloss Factory er designet med presisjon for å sikre jevn og nøyaktig påføring av voks og polish, og gir profesjonelle resultater hver gang.

 

Denne applikatoren har et unikt tredelt design, med hvert lag som spiller en kritisk rolle i påføringsprosessen. Det sorte laget er mykt, spesielt utformet for å spre bilspleieprodukter jevnt over overflaten, noe som eliminerer risikoen for striper eller flekker. Det midterste laget fungerer som en pute for økt komfort og fleksibilitet under påføring. Det gule laget, konstruert med et grovere skum, er utviklet for å polere bort riper og swirls, noe som sikrer at kjøretøyet ditt alltid ser sitt beste ut.

 

Gloss Factorys applikator for voks og polish er et uunnværlig verktøy for de som søker høy kvalitet og presisjon i sitt bilpleiearbeid. Med denne applikatoren fra Gloss Factory, kan du maksimere effektiviteten av dine voks- og poleringsprodukter, og sikre en feilfri påføring hver gang.

 

Som en del av det omfattende sortimentet av bilspleieprodukter fra Gloss Factory, er denne applikatoren utviklet med merkets engasjement for å kombinere innovativ teknologi med praktiske løsninger. Gloss Factory forstår behovene til både bilentusiaster og profesjonelle detaljerere, og deres produkter, som applikatoren for voks og polish, er utformet for å oppfylle og overgå disse kravene.

 

Invester i Gloss Factorys applikator for voks og polish for å opprettholde et høyt nivå av bilpleie. Denne applikatoren gjør det enklere å oppnå et profesjonelt utseende og beskyttelse for kjøretøyet ditt, og fremhever Gloss Factorys evne til å levere høykvalitets bilspleieprodukter til markedet.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
181665