Gloss Factory Applikator voks & polish 3 lags applikator for polering og voks Gloss Factory Applikator voks & polish 3 lags applikator for polering og voks Gloss Factory Applikator voks & polish 3 lags applikator for polering og voks

Gloss Factory Applikator voks & polish

3 lags applikator for polering og voks

Varenr: 1703517090055172695
39,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Applikator for voks & polish er en tosidig trelags applikator som lar deg både vokse og polere med samme applikator.

Mange opplever at små runde tradisjonelle applikatorer kan bli litt tunge å bruke over tid. Gloss Factory Applikator for voks & polish ligger behagelig i hele håndflaten din som gjør at du kan jobbe lenger uten pause. Applikatoren er spisset i front for å enkelt komme til på trangere steder.

 

Applikator for voks & polish er designet for å polere lakken din og beskytte den, men kan selvfølgelig benyttes til andre områder som polering av glass, påføring av plastfornyer, skinnpleie og annet.

 

Den sorte siden av applikatoren er av et mykt skum som egner seg til sluttstegsprodukter som voks eller andre forseglinger.

Den gule siden av applikatoren er av et litt stivere skum som vil gi en bedre slipende effekt når du polerer for hånd på lakken.

 

 

HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
181665