141789

Gloss Factory Salty Konsentrat

Fjerner salt og hemmer korrosjon. 500ml

Varenr: 1616357090055171544
159,-Kampanjepris
Veil.298,-
Volum
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Gloss Factory Salty er vannbasert produkt. Gloss Factory Salty inneholder egenskaper som angriper og fjerner salt fra enhver overflate. Gjentatt bruk med Salty vil bryte ned og fjerne gammelt salt.

 

Gloss Factory Salty er trygg å bruke på metall, aluminium, glassfiber, lakk, gummi, plast, krom, glass eller andre overflater utsatt for salt. Gloss Factory Salty vil ikke fjerne voks, men vaske bort salt og etterlate en beskyttende film på overflaten som beskytter mot rust og korrosjon.

 

 

Gloss Factory Salty har utallige bruksområder, og kan i prinsippet brukes over alt på alt som tåler vann. Alt som har vært i kontakt med salt bør det brukes Salty på. Enten det dreier seg om å skylle ut rester av saltvann i båtmotor, vannscooteren el.l., eller du vil fjerne saltet fra bilen. Salty frigir saltets enorme bindingsevne, slik at det slipper fra underlaget. Dermed vil vann kunne transportere saltet bort. 

Noen av fordelene ved Gloss Factory Salty

  • Inneholder egenskaper som løser opp og lar deg fjerner salt
  • Etterlater en rusthemmende beskyttelse etter påføring
  • Trygg å bruke på de fleste overflater som tåler vann
  • Vil ikke strippe voks eller forårsake skjolder eller flekke
  • Drøyt. Blandingsforhold 1:100
  • Salty og vannblanding kan brukes som et fordypningsbad i forsøk på å frigjøre komponenter "frosset" ved saltoppbygging.
  • 1 liter gir 100 liter ferdig produkt

Gloss Factory Salty er sterkt konsentrert. Det skal blandes ut 1:100. Dvs. at en liter blir 100 liter ferdig produkt. Dette gjør det svært drøyt og kostnadseffektivt i bruk.

 

Benytt gjerne en lavtrykksprøyte for påføring. Mindre deler kan gjerne dynkes i utblandet Salty før du skyller med vann.

 

Gloss Factory Salty er velegnet til saltfjerning på biler, hengere, MC, lastebiler, buss og andre kjøretøy. Båter, campingvogner, båtmotorer (inkl. vinterkonservering), bremser, seil, tauverk, dykkerutstyr, teiner og garn m.m.

 

Etter påføring skylles overflaten med rent vann før den tørker. Saltet flyter da av overflaten med vannet. Tester viser at en enkel vask kan redusere mengden resterende salt med over 99% (ved ekstrem satoppbygging f.eks. på undervannsutstyr og i båtmotorer, kan prosessen måtte gjentas.). 

 

Økes konsentrasjonen til 3% vil korrosjonshemmeren bli kraftigere. Ved dynking kan kraftigere blanding øke effekten.

Noen smarte tips på hvor du kan bruke Gloss Factory Salty

 

 

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Tilbehør
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Gloss Factory Salty KonsentratFjerner salt og hemmer korrosjonfantastisk produkt å bruke igjennom hele vinteren..👍 og 1 flaske har jeg kjempe lenge..:)
Gloss Factory Salty KonsentratFjerner salt og hemmer korrosjonMeget bra middel! Anbefaler dette sterkt på båt også. Fjerner saltet effektiv og du slipper denne laken som du ser tydelig på båt. Skader heller ikke beskyttelsen du har på fra før.
Gloss Factory Salty KonsentratFjerner salt og hemmer korrosjonBruker salty etter hver bilvask med merkbart resultat, og er heilt konge til bruk i spylervæsken!
Gloss Factory Salty KonsentratFjerner salt og hemmer korrosjondrøy saltfjerner på front ruta. var litt skeptisk, men viser seg at du får en "lettere frontrute å se igjennom". det med rust i ettertid får jeg se når vinteren er over, og kan jeg endre anbefalelsen da så får dere vite det, men som produkt til å fjerne salt filmen på ruta om vinteren, perfekt
Gloss Factory Salty KonsentratFjerner salt og hemmer korrosjonHeilt genialt å blande i spylervæske👍👍👍
Gloss Factory Salty KonsentratFjerner salt og hemmer korrosjonNoe må man gjøre for å redusere korrosjonen som oppstår overalt på bilen. Synes dette er et flott tiltak av gutta i GT. Synes bilen blir mer lettvasket av dette 👍
Trygve09.03.2020Upassende?
Gloss Factory Salty KonsentratFjerner salt og hemmer korrosjonHelt konge! Ha i én kork Salty sammen med spylevesken. Fungerer helt utmerket!
Martin23.01.2020Upassende?
Gloss Factory Salty KonsentratFjerner salt og hemmer korrosjonStor, merkbar forskjell på vask etter bilen er kjørt på saltede veier før og etter bruk av Salty. Fungerer utmerket som tilsetning til spylervæske også, da skitten `løsner`lettere.
Gloss Factory Salty KonsentratFjerner salt og hemmer korrosjon bruker Salty etter hver vask og opplever at det blir en litt annen opplevelse å legge beskyttelse på en overflate som er saltfri. Beskyttelsen får lengre holdbarhet også :) Anbefales!
Gloss Factory Salty KonsentratFjerner salt og hemmer korrosjonFikk min Salty av dere her om dagen og det var 1 kork rett i spylervesketanken, og langturen på jobb i dag var frontruten helt klar uten saltlaken som pleier å ligge igjen. Veldig bra produkt. :)
Gloss Factory Salty KonsentratFjerner salt og hemmer korrosjonTesten denne på flere biler og den overrasker veldig postitivt. Veldig behagelig på denne tiden av året hvor det er snø, slaps, regn og veisalt om hverandre.
141789