Fenice Platinum Protection Cream Beskyttelseskrem for moderne skinn Fenice Platinum Protection Cream Beskyttelseskrem for moderne skinn Fenice Platinum Protection Cream Beskyttelseskrem for moderne skinn

Fenice Platinum Protection Cream

Beskyttelseskrem for moderne skinn

Varenr: 422638032632911012
398,-
-+
2 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Fenice Platinum High Resistance Protective Cream er en skinnkrem laget for å ta vare på moderne og nytt skinn.

 

 

Fenice Platinum Protection Cream gir en avansert skinnkrem med høy slitestyrke og beskyttelse. Dette produktet er ideelt for å gi næring til, beskytte og holde et moderne skinninteriør i dens beste tilstand.

Platinum Protection Cream inneholder en hi-tech formulering som skaper en usynlig og pustende barriere som hindrer smuss å feste seg på overflatene, samtidig som produktet gir økt motstandsdyktighet mot slitasje.

Det vil si at Fenice Platinum Protection Cream vil beskytte skinnet ditt men også kanskje viktigste mot slitasje. Dette bidrar til å ta vare på f.eks sidevanger som ofte blir slitet ut grunnet mekanisk slitasje ved at du setter deg inn og ut av bilen. Dette bidrar Platinum Protection Cream med å forhindre uten at skinnet blir glatt.

Platinum Protection Cream bidrar også til å beskytte mot misfarging fra f.eks dongeribukser på lysere skinn. Mange opplever med lyse farger på skinnet sitt at dette fort kan bli misfarget og få et blåskjær i seg. Dette er ikke bare mindre pent å se på men kan også være fryktelig vanskelig å fjerne om skinnet ikke er riktig beskyttet. Platiunum Protection Cream vil ikke forhindre at dette skjer men det vil være mye enklere å fjerne og vil ikke skape permantent misfarging som kan skje uten beskyttelse.

Ønsker du det beste for ditt moderne skinninteriør anbefaler vi Fenice Platinum Protection Cream.

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
134785