Chemical Guys Dirt Trap Bucket Insert Svart rist til bøtten for skånsom vask

Chemical Guys Dirt Trap Bucket Insert

Svart rist til bøtten for skånsom vask

Varenr: DIRTTRAP_BLACK811339026612
139,-Kampanjepris
Veil.198,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Cyclone Dirt Trap er laget for å hindre at sand og skitt skal komme opp i bøtten og dermed bli med vaskehansken videre på bilen. Passer til Chemical Guys egene bøtter. 

 

De små traktformete hullene er laget så sandkorn og skitt skal enkelt komme ned, men ikke opp. Det er også laget en liten opphøyning rundt alle hullene, så man kan skrubbe vaskehansken/børsten mot disse, for å få ut alle forurensninger. Dette er definitivt den beste filterløsningen vi har testet og passformen er meget bra i bøtten fra Cheimcal Guys!

 

Laget av kvalitets plastikk og vil holde for alltid, disse går kun i stykker hvis du går inn for det. Hvorfor bør du ha en slik? Alle vet hvor irriterende det er med vaskeswirls(edderkoppnett) på bilen, som vises godt når solen er fremme. Selv om man har lakkbehandlet hele bilen, kan disse komme fort tilbake, om man vasker på feil måte.

 

Dette er en billig forsikring for å unngå dette! Bruker man i tillegg to bøtter under vask, for alltid ha rent såpevann, er man 100% sikker. Da er sjansen for å få swirls minimal og man kan vaske bilen med god samvittighet. Cyclon har nesten 300 cyclon trakter som hjelper til å filtrere vannet, så man alltid har rent såpevann med seg på bilen.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
127476