Chemical Guys Black Light Glans og beskyttelse mørke biler, 473ml Chemical Guys Black Light Glans og beskyttelse mørke biler, 473ml Chemical Guys Black Light Glans og beskyttelse mørke biler, 473ml

Chemical Guys Black Light

Glans og beskyttelse mørke biler, 473ml

Varenr: GAP_619_16816276010441
398,-
Volum
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Flott og særdeles holdbar lakkrens/glaze fra Chemical Guys laget spesielt for sort og mørk lakk. Blacklight Radiant Finish fra Chemical Guys er en lakkrens/glaze utformet og utviklet spesielt for bilelskere med ønske om den jevneste, skarpeste og våteste refleksjon mulig.

 

Blacklight gir ikke bare dette, men også en langvarig beskyttelse og et glimrende grunnlag før påføring av voks. Holdbarhet, enkel bruk og antistatiske egenskaper er andre stikkord for dette produktet.

 

Black Light Radiant Finish har en helsyntetisk nano-formulering med en massiv emulsjon av gloss enhancers. Bruksanvisning: For best resultat, påfør Blacklight for hånd via en skum- eller mikrofiber-applikator.

Påføres i et tynt og jevnt lag. På grunn av nano blendingen vil Black Light haze/tørke på kun 15 minutter. (Temperaturavhengig)

Bruk deretter en god mikrofiberklut til å buffe av.

Vent 30 minutter for et eventuelt andre lag eller ta steget ytterligere et hakk opp og legg Chemical Guys Black Wax på toppen!

 

 

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
127154