Startpakke maskinpolering B Komplett poleringskit for hobby detailer

Startpakke maskinpolering B

Komplett poleringskit for hobby detailer

Varenr: 160662_bun
1 999,-Kampanjepris
Veil.4 998,-
-+
27 stk på lager
Delbetaling fra 212,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Åh, knis! Den gjeve Turisimo Poleringspute Fine Cut #4 har vært så populær at den har tatt bena på nakken og er nå helt utsolgt. Men fortvil ikke, vår varefugl tar til vingene igjen og vil returnere med mer av disse etterlengtede poleringsputene den 16. juni.I mellomtiden, hvorfor ikke prøve et liten vri? Vi sender deg Gloss Factory Gul Poleringspute som en gnistrende god erstatning. Du vil ikke engang merke forskjellen - kanskje du til og med faller pladask for den!


Bare for å være sikker, vil vi også sende deg den originale Turisimo Pad Fine Cut #4 når den snubler tilbake til vårt lager. Denne vil altså dukke opp på dørstokken din som en ekstra overraskelse - to poleringsputer for prisen av en!

 

Har du det minste spørsmål, eller kanskje bare lyst til å slå av en prat? Vårt kundeserviceteam er bare en chat, telefonring eller e-post unna. Vi er her for deg!

 

Er du entusiast og ønsker å ha polering og bilpleie som hobby - uten at det nødvendigvis skal koste skjorta? Da er dette den perfekte poleringspakken for deg. I denne poleringspakken får du en av våre favorittmaskiner - uansett prisklasse, med våre utvalgte polisher og puter. Du får ikke bare mye for pengene, men du får også mye KVALITET for pengene.

 

 

Carwise PC15 kombinerer sikkerhet og brukervennlighet som gir deg en fullstendig god poleringsopplevelse. Den har et utkast på 15mm, som er ideelt når du skal fjerne riper, swirls og få glans i en matt lakk.

 

Maskinen har ergonomisk god design og jobber med lav vibrasjon. Dette er absolutt en av de beste "Kina-maskinene" på markedet hvor du får virkelig mye maskin for pengene.

 

 

Fordeler ved Carwise PC15

  • CarWise PC-15 har et utkast på 15 mm som vi mener er den optimale oscilleringen for en poleringsmaskin med dobbel action (DA). Med 15 mm utkast får du kraft nok til å korrigere nesten på høyde med en roterende maskin, samtidig som du har brukerkomforten og avslutningsevnen kun en oscillerende maskin kan gi. Du vil effektivt fjerne swirls, riper, oksideringer, vaskeriper og hologrammer raskere og med mindre anstrengelse. Maskinen har vesentlig mindre vibrasjon enn tilsvarende "Kinamaskiner" i markedet.
  • Dette gjør CarWise PC-15 til den perfekte maskin for deg som tar bilpleie seriøst og vil oppnå de beste resultater. Perfekt for hobby detaileren!

 

Startpakke maskinpolering B inneholder

  • Carwise PC15
  • Turisimo Potente Hard Cut Polish, 250 ml.
  • Turisimo Gentile Medium Cut Polish, 250 ml.
  • Menzerna Power Lock, 250 ml
  • 8 stk Turisimo Poleringsputer i 2 grader
  • Gloss Factory Applikator voks & polish
  • Gloss Factory Pad Brush
  • 3 stk mikrofiberkluter av meget god kvalitet fra Gloss Factory

 

Turisimo Potente Hard Cut Polish

Grovt Poleringsmiddel, 250ml

Turisimo Potente Polish er et grovpoleringsmiddel som fjerner dype riper, oksidering og mye slitasje i lakkerte overflater hvor du raskt vil få opp glansen og fjerne riper. Turisimo Potente Polish fjerner lakkskader og riper ned til P1500 (1500 grit). Avhengig av typen poleringspute som brukes, kan fjerningshastigheten justeres.

 

Turisimo Potente Polish er utviklet for å fungere optimalt med Turisimo #2 Heavy Cut Pad, hvor du kan polere fra svært matt/skadet lakk opp til relativt god glans. Dersom du skal fjerne dypere riper/lakkskade, vil det være mest effektivt å bruke en lammeullpute eller tilsvarende pute laget av mikrofiber. Jobber du på ekstra hard lakk kan Turisimo #1 Ultra Heavy Cut Pad være det beste valget.

Turisimo Gentile Medium Cut Polish

Medium Poleringsmiddel, 250ml

Turisimo Gentile Polish er en medium fint poleringsmiddel som fjerner moderat med riper, matthet og slitasje samtidig som den øker glansen betraktelig i lakken. Gentile Polish har en slipegrad ned til P2000 (2000 grit) og vil kunne kunne fjerne de aller fleste bruksmerker og etterlate en høy glans.

 

Turisimo Gentile Polish gir lang arbeidstid på lakken uten å støve. Turisimo Gentile Polish er utviklet for å fungere optimalt med Turisimo #3 Medium Cut Pad, hvor du fjerner swirls, vaskeriper og andre lettere slitasjemerker i lakken. Turisimo Gentile Polish  etterlater god glans i samarbeid med Turisimo #3 Medium Cut Pad. Dersom du ønsker ennå høyere glans, kan du avslutte med Turisimo Delicato Polish og Turisimo #4 Fine Cut Pad.

Menzerna Power Lock

Lakkbeskyttelse Polyamidbasert, 250 ml.

Menzerna Power Lock er en lakkforsegling som er ekstremt lett å legge og den kan med fordel legges med maskin. Bruk en myk pute og du legger den ikke bare raskere, men du får da også opparbeidet en bedre, dypere og imponerende glans. Power Lock kan også legges for hånd og den gir likevel like god beskyttelse som når du legger den med maskin. Menzerna Power Lock Ultimate Protection inneholder nøye utvalgte polymerer, som sammen og helt uavhengig av type lakk, danner en virtuell «rustning» som blokkere alle forurensende elementene.

Turisimo Poleringsputer

Turisimo poleringsputer er oppbygd med en tanke rundt effektivitet og brukervennlighet. 

 

Poleringsputene fra Turisimo kommer i en skala fra #1 - #4 hvor #1 er grovest og #4 er finest. Dette lar deg enkelt ha kontroll på putene uten å være usikker på hvor på hardhetskalaen puten ligger. Dette er også markert på en smart måte på baksiden av puten. 

Åpen celle teknologi

Puten du velger til polering med DA-maskin bør helst ha åpen celle struktur som gjør at polish, lakk som er slipt av og luft trekker inn i puten. Dette gjør at du opprettholder en bedre poleringseffekt når du polerer og samtidig blir ikke puten like varm. Turisimo har åpen celle teknologi og måten du kan teste dette på putene dine er å blåse luft igjennom. Får du enkelt blåst luft igjennom puten med munnen din er det åpen celle teknologi.  

Turisimo poleringspute er kun 16mm tykk

Samtidig har Turisimo laget tynne puter som er kun 16mm tykke. Hvorfor spør du kanskje? Jo, en tynnere pute vil ha mindre materiale den skal forsyve frem og tilbake under bruk på en Dual Action maskin. Dette har 2 store fordeler. Den første fordelen er mindre masse gir mindre varmegang. Putene vil holde seg kjøligere og være mer stabile når de blir varme. 

 

Den andre fordelen er at pute opprettholder en høyere rotasjon. Dual Action maskiner er avhengig av å rotere fritt samtidig som den oscillerer. Med mange puter kan dette være et problem rundt kanter og bøyer på paneler. En tynnere pute som denne puten fra Turisimo vil hjelpe deg å opprettholde denne rotasjonen. Og som bonus føles puten mye mer stabil. 

 

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
139709