Carpro Inside Cleaner + Innerscrub Glove For innvendig rengjøring av bil

Carpro Inside Cleaner + Innerscrub Glove

For innvendig rengjøring av bil

Varenr: 170489_bun
579,-
-+
30 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Carpro Inside kan brukes til å rense områder som skinn, polstringer, plast, vinyl og tre. Du kan til og med bruke den for å fjerne flekker på dine skinnjakker, skinnstoler, skinnvesker, etc. Hvis du vil friske opp det originale utseendet og den følelsen det gir så vil Carpro Inside enkelt gjøre jobben. Uansett om du bruker den i bilen eller på andre artikler i hjemmet eller klesskapet så hjelper den deg med å hente opp igjen et rent og naturlig utseende.

 

 

Når du kombinerer Carpro Inside med den helt spesielle Carpro Innerscrub Glove får du virkelig utnytten effekten og du bringer rengjøring av interiøret til nye høyeder.

Carpro Innerscrub Glove er basert på en unik blanding polyester og mikrofiber. Den spesielle sammensetningen skaper noe som føles som en grov overflate (litt som en børste). Dette gjør at hansken både er grov og fin nok til å kunne brukes på vask av bl.a plast, vinyl, skinn, gummi og dashboardet.

 

Sammen med CarPro Inside vil du enkelt kunne ta både den daglige, ukentlige og månedlige vasken av ditt interiør. Hansken er formet for god fleksibilitet og med tanke på at den skal være lett å manøvrere på trange steder. Denne vil ikke ripe opp interiøret, og linter heller ikke.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
181808