Hvordan vaske bil?

Enten du vasker for hånd, med hageslangen, bøtte og svamp eller er mer dedikert og bruker flere bøtter for å vaske bilen, er det alltid noen smarte tips å ta med seg. 

 

Nedenfor har vi samlet noen av våre beste tips. Du skal slett ikke gjøre alle for å klare å ivareta bilen i tipp topp stand, men velge det som passer deg og dine ønsker.
 
Har du lyst til å holde deg oppdatert om vår nyeste filmer og ukentlige tips? Klikk deg inn her og følg oss på vår YouTube kanal. 

 

Hvordan vaske bil med høytrykk

Var du klar over at det er stor forskjell på å spyle bilen med høytrykkspyler og det å vaske med høytrykkspyler?

Metoden jeg bruker her utnytter kraften i høytrykkspyleren i kombinasjon med effekten fra såpen. Ikke bare blir det bedre bilvask - det går raskere også!

Sjekk vårt utvalg av høytrykkspylere her!

Slik velger du riktig høytrykkspyler!

 


Slik vasker du best med hageslangen

Dersom du ikke har høytrykkspyler kan du selvsagt få bilen helt ren likevel. Her viser vi deg noen teknikker du skal tenke på for å få best utnyttelse av hageslangen når du vasker bilen.


Sjekk vårt utvalg av komplette vaskepakker

 


25 tips til bedre bilvask

Her har vi samlet våre 25 beste tips for å gjøre bilvasken litt bedre. Her plukker du muligens opp et og annet du ikke tenkte på, som ikke bare gjør bilvasken bedre, men kanskje også raskere ogf litt artigere.


Sjekk vårt utvalg av komplette vaskepakker

Her kjøper du skumkanon til din høytrykkspyler

 


Grundig nedvask før du skal polere

Før du skal polere bilen, er nedvask svært viktig. Slurver du med dette, vil det ha direkte innvirkning på resultatet av poleringen. Her tar jeg deg gjennom nedvask av en standard bruksbil før vi går igang med polering.

 

Les hvordan du polerer bil her!

Kjøp komplett "nedvask" vaskepakke her!

 


Velg riktig skumkanon til bilvask

Det å vaske bil med skum går både raskere, gjør det grundigere og er langt mer gøy! Det er ikke alltid like lett å forstå hva som er forskjell på såpelegger og skumkanon, de ser tilsynelatende like ut, men gir helt forskjellig resultat og opplevelse.

 

Her viser vi deg hvordan du skal velge en skumkanon som gir rikelig og riktig skumbilde.

 

Sjekk vårt utvalg av skumkanoner her!