Motorvask

På moderne biler er det faktisk ingen sak å vaske under panseret. Det er faktisk eb viktig oppgave du bør gjøre med jevne mellomrom, for å bevare bilen lenger og forebygge bilbrann.
 
Har du lyst til også å holde deg oppdatert på vår nyeste filmer og ukentlige tips? Klikk deg inn her og følg oss på vår YouTube kanal. 

 

Så enkelt tar du en skikkelig grundig motorvask på få minutter!

Motorvask er en av de viktige områdene som blir "glemt" av mange. Mange har frykt for å sette i gang og tror at motoren ikke tåler vann. Ta en titt ned i motorrommet og se om det er tett! Det er ikke det. Det er vid åpning ned mot bakken. Motoren din tåler vann!

 

 

Komplet Kit for Skum Motorvask

 


15 tips til trygg motorvask på bilen!

Du har sikkert hørt at motorvask er smart for bilens- og ikke minst motorens levetid, men er kanskje litt skeptisk til å sette i gang? Motorvask er ikke skummelt og det er faktisk gjort på få minutter.

 

 

Motorvask Kit

 

 


Slik fjerner du salt fra båtmotoren

Når du flusher båtmotoren får du ikke fjernet salt som sitter i systemet, på vegger og slanger og over tid bygger opp avleiringer. Ved å bruke Gloss Factory Salty i flushe-prosessen, vil du løse opp bindingen kloridet har til alle overflater. Dermed får du skylt ut alt salt og gitt båtmotoren et lengre liv.

 

 

Gloss Factory Salty Konsentrat

Salty Mixer for Gardena tilkobling